Çözüldü Ekran kartı güncellerken reset atma problemi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

emreji61

Kilopat
Arkadaşlar Windows 10 yüklü bilgisayarımda dünden beri oyunlarda oluşan ve oynanamaz hale getiren donma ve akabinde atma sorunu için aygıt yöneticisinden ekran kartı (1050 Ti) sürücümü güncellerken PC dondu. Ben de reset atmak zorunda kaldım. Açıldıktan sonra BIOS ekranında tekrar dondu. Tekrar reset attım ve şu anda PC çalışır durumda, fanlar dönüyor ama ekrana görüntü gelmiyor. Anakartımda VGA girişi yok.

O zaman sorunlu olduğunu düşündüğün bileşeni değiştirerek başlayabilirsin. En son ekran kartı sorunlu çıkarsa mesajımı "En iyi cevap" olarak seçmeyi unutma 😎
Bende sistemimde bir problem olduğunu düşünüyorum. Yüksek grafikli oyunlarda monitörüm bir anda kapanıyor kasa çalışır vaziyette. Ekran kartını çok zorlamayan oyunlarda saatlerce oynasam da bu sorunu yaşamıyorum. FPS problemi çekmiyorum. Sorun ekran kartımda mı acaba? Neyin sorunlu olduğunu çözemediğim için neyi garantiye göndereceğimi bilemiyorum. VGA monitörüm var dönüştürücü ile kullanıyorum sistemi lütfen bir akıl verir misiniz? Ne yapmam gerektiğini bilemiyorum. Daha 1 aylık sistem. İlk kapanmayı sistemi aldığım gün ekran kartı driveri kurarken yaşamıştım. Konu açmıştım daha öncesinde ama çözüm bulamadık.

Ben de sistemimde bir problem olduğunu düşünüyorum. Yüksek grafikli oyunlarda monitörüm bir anda kapanıyor kasa çalışır vaziyette. Ekran kartını çok zorlamayan oyunlarda saatlerce oynasam da bu sorunu yaşamıyorum. FPS problemi çekmiyorum. Sorun ekran kartımda mı acaba? Neyin sorunlu olduğunu çözemediğim için neyi garantiye göndereceğimi bilemiyorum. VGA monitörüm var dönüştürücü ile kullanıyorum sistemi lütfen bir akıl verir misiniz? Ne yapmam gerektiğini bilemiyorum. Daha 1 aylık sistem. İlk kapanmayı sistemi aldığım gün ekran kartı driveri kurarken yaşamıştım. Konu açmıştım daha öncesinde ama çözüm bulamadık.
Benim donma sorunum dün başladı. Bu gün böyle bir sorun oldu. Bakalım test ediyorum. Yazarım sorun olmazsa.
Ben de sistemimde bir problem olduğunu düşünüyorum. Yüksek grafikli oyunlarda monitörüm bir anda kapanıyor kasa çalışır vaziyette. Ekran kartını çok zorlamayan oyunlarda saatlerce oynasam da bu sorunu yaşamıyorum. FPS problemi çekmiyorum. Sorun ekran kartımda mı acaba? Neyin sorunlu olduğunu çözemediğim için neyi garantiye göndereceğimi bilemiyorum. VGA monitörüm var dönüştürücü ile kullanıyorum sistemi lütfen bir akıl verir misiniz? Ne yapmam gerektiğini bilemiyorum. Daha 1 aylık sistem. İlk kapanmayı sistemi aldığım gün ekran kartı driveri kurarken yaşamıştım. Konu açmıştım daha öncesinde ama çözüm bulamadık.
Sorun şimdilik çözülmüş gibi görünüyor. Bir şey fark ettim daha önceden 16 GB RAM (14,3 GB kullanılabilir) yazıyordu özellikler kısmında şu anda sadece 16 GB RAM gözüküyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı