Ekran kartı güncelleştirmeleri nasıl yapılır?

€mre

Kilopat
Daha fazla  
Yeni bilgisayar alıyorum gelince VGA drivers diye bir şey var onu indirip kuracağım ama nasıl kuracağım bir de bunu indirirsem ekran kartı hızı artar mı? Bir de BIOS diye bir şey var onu indirirsem hızı artar mı? Ben bu konuda fazla tecrübeli değilim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nvidia ve AMD'den başka seçeneğin yok. Üreticinin sitesine girerek gerekli sürücüyü indirebilirsin. Hızı artmaz ama sorunlu bir sürüm değil ise daha stabil çalışır.
BIOS için ise anakart üreticisinin sitesinden bakabilirsin.

Sisteminiz elinize geçtiği zaman çok fazla bu tarz şeyleri kendiniz kurcalamadan kafanıza takılanları sorup adım adım ilerleyin. Yani bir detayı halledin sonra diğerine geçin. Şimdi anlatılan, söylenen bir çok şey pratiğe dökemediğiniz için kafanızı karıştıracaktır.

@Zgrrs aynen kafam karışıyor bir de leptop kullanıcısıyım hiç masaüstü kullanmamıştım psu su felan farklı geliyomuş galiba nasıl takacağım ekran kartını nasıl takacağım felan kafamda sorular bir de bu güncelleştirmeler varmış :D

Çözüm çok basit DriverHub - Sürücüleri güncellemek için yazılım. buraya gir ve indir. Bu bir sürücü güncelleme programı düşü boyutlu hızlı bir program ve pek güvenilir kendim kullanıyorum bende ekran ile ilgili sorunlarım için indirmiştim. Ve her zaman da işim düşünce o uygulamadan hallediyorum. Kesin hallolur indir dene diğer yöntemlere gerek yok onlar için yorulacaksın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı