Ekran kartı hariç en fazla 11.000TL'ye sistem tavsiyesi

sourceN

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar,
Ekran kartı olarak AORUS GeForce® RTX 2080 SUPER™ WATERFORCE 8G ekran kartım var. Bu kart 240 mm radyatörlü sıvı soğutmaya sahip. Bu karta da uygun bir sistem toplamak istiyorum. Bilgisayarı alacağım yerde toplatacağım için hepsini tek yerden almak istiyorum. Kendimce bir sistem topladım. Sizce değişmesi gereken bir parça var mıdır? Son sorum kasa 2 tane 2x240 mm radyatör destekler mi? Bir tanesi ekran kartı diğeri işlemci soğutucusu için. Özellikle olmazsa olmaz dediğim tek şey var CPU sıvı soğutmalı olması lazım. Kendim topladığım sistemi aşağıya linkler ile bırakıyorum. Bu hali ile toplam ücret: ₺10.597, 65

Ön paneldeki fanlar sökülüp 360mm kadar radyatör desteği sağlar ekran kartının da radyatörünü üste takarsınız. Topladığınız sisteme gelecek olursak gayet güzel.

Düşünülebilir;

Düşünülebilir;

Parçaların montajını ben yapmayacağım için tek yerden almam gerekiyor.
Ön paneldeki fanlar sökülüp 360mm kadar radyatör desteği sağlar ekran kartının da radyatörünü üste takarsınız. Topladığınız sisteme gelecek olursak gayet güzel.
ASUS ROG STRIX X570-F GAMING AMD X570, DDR4, AM4 Ryzen, SATA6Gb/s, M2, USB3.1 ATX Anakart - inventus Anakart olarak bu model de güzel görünüyor ilk seçtiğim karta göre yaklaşım 900TL kadar yüksek sizce bu farka değer mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı