Ekran kartı hariç, monitör dahil 15.000 TL'ye bilgisayar toplama

Makaleler
8
Yer
Dünya
Herkese iyi akşamlar. Bir arkadaşıma bilgisayar topluyoruz. Kendisiyle geçen hafta Amazon'dan iki adet RTX 2080 TI'ın siparişini verdik, şimdi kalan parçaları oluşturmaya çalışıyoruz. Yardımcı olabilirseniz çok seviniriz. Ben şöyle bir taslak oluşturdum, çıkartma veya ekleme önerilerinize veya sıfırdan yapacağınız önerilere açığız.
  • R7 2700X
  • Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 WIFI
  • Corsair Vengeance Pro RGB 2x16 GB 3200 MHZ CL16
  • Samsung 860 Evo 2 TB M.2 SSD
  • WD Blue 4 TB 5400 RPM HDD
  • Cooler Master H500M
  • FSP Hydro G 750W 80+ Gold PSU
  • Noctua NH-D15
  • Samsung LU28E590DS/UF 4K 60HZ 1 MS monitör
Not: Lütfen Intel önerisi yapmayın, arkadaş istemiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Soğutma olarak NH-D15 kaba durur o sistemde. Bütçe bu kadar genişken H150i PRO veya Kraken X72 öneririm. Lütfen o monitörü almayın, TN panel kendisi. Yazık olur, bunun yerine LG 27UD58-B önerebilirim.

Intel sistem almak istemiyorsa olmadı 3. Nesil Ryzenları beklesin yeni Ryzenlar çok iyi duruyor.
Hocam arkadaş maddi olarak rahat birisi, ona ben de bunu dedim, kendisi de bilgisayara şu an ihtiyacının olduğunu söyledi. Zaten aklında 3. Nesil çıkınca upgrade etmek var.
Lütfen o monitörü almayın, TN panel kendisi. Yazık olur, bunun yerine LG 27UD58-B önerebilirim.
Farketmemiştim hocam, hatırlatmanız için teşekkürler.
Arkadaş oyun için alıyor ve çift 2080 TI'ı var. FHD ve Threadripper biraz ters kalmıyor mu?

Herkese iyi akşamlar. Bir arkadaşıma bilgisayar topluyoruz. Kendisiyle geçen hafta Amazon'dan iki adet RTX 2080 TI'ın siparişini verdik, şimdi kalan parçaları oluşturmaya çalışıyoruz. Yardımcı olabilirseniz çok seviniriz. Ben şöyle bir taslak oluşturdum, çıkartma veya ekleme önerilerinize veya sıfırdan yapacağınız önerilere açığız.
  • R7 2700X
  • Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 WIFI
  • Corsair Vengeance Pro RGB 2x16 GB 3200 MHZ CL16
  • Samsung 860 Evo 2 TB M.2 SSD
  • WD Blue 4 TB 5400 RPM HDD
  • Cooler Master H500M
  • FSP Hydro G 750W 80+ Gold PSU
  • Noctua NH-D15
  • Samsung LU28E590DS/UF 4K 60HZ 1 MS monitör
Not: Lütfen Intel önerisi yapmayın, arkadaş istemiyor.

WD Blue yerine Toshiba 3.5" 4TB P300 7200Rpm Sata 3.0 128MB Ön Bellek Sabit Disk | ITOPYA

Noctua NH-D15 yerine COOLER MASTER MASTERLIQUID 240L (120MMx2)AM4 UYUMLU RGB LED SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ - Vatan Bilgisayar

Samsung LU28E590DS/UF yerine Msi MPG27CQ Gaming Monitör Fiyatı - Vatan Bilgisayar

2 tane ekran kartı alarak iki katı para verip 1.5 katı performans alacak. Zenginlik mantıksız hareket etmeyi gerektirmez diye düşünüyorum.
Zengin olmadan anlayamayız hocam :) arkadaş siparişi verdi artık, ben gerek yok demiştim kendisi üsteledi, e sonuçta para onun, en kötü tecrübe etmiş olacak.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı