Ekran kartı hariç, monitör dahil 15.000 TL'ye bilgisayar toplama

Zengin olmadan anlayamayız hocam :) arkadaş siparişi verdi artık, ben gerek yok demiştim kendisi üsteledi, e sonuçta para onun, en kötü tecrübe etmiş olacak.
Bütçe o kadar genişken gidip ryzen 7 2700x almak olmaz, benim önerim i9 9900k lı sistem ancak intel istemediği için arkadaşınız bu işlemciyi önerdim. Bu arada neye göre ters kalır dediniz işlemciye anlamadım.

Bütçe o kadar genişken gidip ryzen 7 2700x almak olmaz, benim önerim i9 9900k lı sistem ancak intel istemediği için arkadaşınız bu işlemciyi önerdim. Bu arada neye göre ters kalır dediniz işlemciye anlamadım.
Hocam Threadripper daha çok render için, tek çekirdek performansları düşük, ayrıca çift 2080 TI ile neredeyse 8K gaming yapılabilecekken FHD biraz az oluyor, her ne kadar 240 HZ olsa da. FHD'de SLI 2080 TI'ı 9900K'nın bile besleyebileceğini sanmıyorum.

Topladıktan sonra hangi parçalarla topladığınız ve sistemin son halini içeren resim ilede konu açarsanız sevinirim merak ettim doğrusu nasıl bir şey olacağını :)
Asus PB287Q 28" 1ms (HDMI+MHL+Display) 4K UHD Led Monitör Fiyatı
Msi MPG27CQ Gaming Monitör Fiyatı - Vatan Bilgisayar
Ekran Alıntısı.JPG

Topladıktan sonra hangi parçalarla topladığınız ve sistemin son halini içeren resim ilede konu açarsanız sevinirim merak ettim doğrusu nasıl bir şey olacağını
Öyle bir fikrimiz var zaten, aynı zamanda hayalici arkadaşlara da kanıt olsun diye.
Hocam maddi sıkıntısı yoksa 4K 144 Hz alsın ya da 2K 144 Hz'de DSR açsın. 4K 60 Hz için RTX 2080 Ti SLI fazla bana kalırsa.
Hocam benim bildiğim 4K 144HZ monitörler tek başına 15-20 civarı değil mi?

Öyle bir fikrimiz var zaten, aynı zamanda hayalici arkadaşlara da kanıt olsun diye.

Hocam benim bildiğim 4K 144HZ monitörler tek başına 15-20 civarı değil mi?
Pahalılar hocam ama iki RTX 2080 Ti'nin verdiği akıcılığı alamayacak arkadaş. En azından 2K 144 Hz G-Sync bir monitör alın ya da onu alıp DSR ile açar 4K'yı. 24'' küçük geleceği için şu modeli önereyim. Kronik sorunları vardı, halledildi diye biliyorum. Daha büyük olsun derse 32'' boyutuyla Asus Rog XG32VQ var. Yalnız onun 4 ms gibi bir eksisi var bu bütçeye göre. Farkedilir ama çok etkilemez profesyonel oyuncu değil ise. Bir de bu VA paneldi yanlış hatırlamıyorsam.

@Silinen üye

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı