R rangerqs Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 394 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #1 Oyun oynarken ekran kartım 80-85 dereceye falan ulaşıyor. Termal macun sürmeli miyim? Sistemi yaklaşık 9 10 aydır kullanıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2021
Oyun oynarken ekran kartım 80-85 dereceye falan ulaşıyor. Termal macun sürmeli miyim? Sistemi yaklaşık 9 10 aydır kullanıyorum.
KS KS R rangerqs Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 394 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #11 LegiOner dedi: Ekran kartınız nedir? Genişletmek için tıkla... Rx 570 TRVDehşeti dedi: Hangi ekran kartı? Hangi modeli? Hangi kasayı kullanıyorsun? Bunlara göre belirlenir normal olup olmadığı. Genişletmek için tıkla... Kasam Xigmatek frontliner. F16C dedi: Kasana ve ekran kartı modeline bağlı aslında. Kötü bir kasada ısınan bir modelde gayet normal. Genişletmek için tıkla... İnternetten baktığımda maks 65 görüyordu oynadığım oyunda. Son düzenleme: 11 Şubat 2021 Artı 0 Eksi
LegiOner dedi: Ekran kartınız nedir? Genişletmek için tıkla... Rx 570 TRVDehşeti dedi: Hangi ekran kartı? Hangi modeli? Hangi kasayı kullanıyorsun? Bunlara göre belirlenir normal olup olmadığı. Genişletmek için tıkla... Kasam Xigmatek frontliner. F16C dedi: Kasana ve ekran kartı modeline bağlı aslında. Kötü bir kasada ısınan bir modelde gayet normal. Genişletmek için tıkla... İnternetten baktığımda maks 65 görüyordu oynadığım oyunda.