Ekran Kartı İçin En İyi Marka

GALAX markası hakkında düşünceleriniz nedir? Kutu tasarımı olarak en iyi firma diyorlar?
Güzel firmadır ama Gigabyte ile aralarında pek fark yok şahsen Gigabyte tercih ederdim Tayvan üçlüsü en sağlam firmalardır(Msi, Gigabyte ve Asus).

Türkiye'de teknik servis hizmeti veren tek markanın Asus olduğunu düşünüyorum. Gönderiyorsun 48 saatte yapıp gönderiyorlar ama fabrika çıkışlı ve sonradan oluşan bozuklukların en çok yaşandığı markadır, tecrübeyle sabittir. MSI bence daha kaliteli ürün yapıyor.

Hele bir o ekran kartı Donanımsal arızalı olsun, O zaman 48 Saat nedir görürsünüz hocam

Hele bir o ekran kartı Donanımsal arızalı olsun, O zaman 48 Saat nedir görürsünüz hocam
Şimdi ben dizüstü bilgisayar kullanan birisiyim o yüzden bütün tecrübelerim dizüstü ile oldu. Demek bileşenler konusunda sahtekarlık yapıyorlar bunu bilmiyordum. Gerçi benim gönderdiğim arızaların hepsi fabrika çıkışlı gelen hatalardı yani yapmamak için bahaneleri yoktu. O zaman yeni toplayacağım sistemde Asus hiçbir şey olmayacak.

Hepsi aynı GPU'yu içeriyor ucuzlarından alıp geçerim. vRAM falan da önemli tabii ki ya da kronik sorunu var ya da yok. Bakmak lazım. Ben daha çok Galax, Palit, Zotac gibi markaları seviyorum. Ondan sonra Gigabyte olabilir. MSI en nefret ettiğim

Arkadaşım Dual modelini kullanıyor dediği şey kart 70 80 aşşağı düşmüyor oyunlar da ben kendim strix modelini kullanıyorum 60 yukarısını görmüyor. Malum sıcaklık yükselince frekans düşürüyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…