Ekran Kartı İçin En İyi Marka

• Konuyu başlatan Bruz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 2.301
GALAX markası hakkında düşünceleriniz nedir? Kutu tasarımı olarak en iyi firma diyorlar?
Güzel firmadır ama Gigabyte ile aralarında pek fark yok şahsen Gigabyte tercih ederdim Tayvan üçlüsü en sağlam firmalardır(Msi, Gigabyte ve Asus).

Türkiye'de teknik servis hizmeti veren tek markanın Asus olduğunu düşünüyorum. Gönderiyorsun 48 saatte yapıp gönderiyorlar ama fabrika çıkışlı ve sonradan oluşan bozuklukların en çok yaşandığı markadır, tecrübeyle sabittir. MSI bence daha kaliteli ürün yapıyor.

Türkiye'de teknik servis hizmeti veren tek markanın Asus olduğunu düşünüyorum. Gönderiyorsun 48 saatte yapıp gönderiyorlar ama fabrika çıkışlı ve sonradan oluşan bozuklukların en çok yaşandığı markadır, tecrübeyle sabittir. MSI bence daha kaliteli ürün yapıyor.
Hele bir o ekran kartı Donanımsal arızalı olsun, O zaman 48 Saat nedir görürsünüz hocam :)

Hele bir o ekran kartı Donanımsal arızalı olsun, O zaman 48 Saat nedir görürsünüz hocam :)
Şimdi ben dizüstü bilgisayar kullanan birisiyim o yüzden bütün tecrübelerim dizüstü ile oldu. Demek bileşenler konusunda sahtekarlık yapıyorlar bunu bilmiyordum. Gerçi benim gönderdiğim arızaların hepsi fabrika çıkışlı gelen hatalardı yani yapmamak için bahaneleri yoktu. O zaman yeni toplayacağım sistemde Asus hiçbir şey olmayacak.

IMG_2524.JPG
IMG_2525.JPG
IMG_2526.JPG

Su evganin tasarimlarina asik olan bi benmiyim bilemedim:)

Hepsi aynı GPU'yu içeriyor ucuzlarından alıp geçerim. vRAM falan da önemli tabii ki ya da kronik sorunu var ya da yok. Bakmak lazım. Ben daha çok Galax, Palit, Zotac gibi markaları seviyorum. Ondan sonra Gigabyte olabilir. MSI en nefret ettiğim :D

Alacağın karta, seçeceğin modele, seçtiğin modelin fiyatına, piyasadaki diğer modellerin fiyatının ne durumda olduğuna kadar değişecek bir soru.

Örn:

Asus Rog GTX 1060 - 2000 TL.

Asus Daul GTX 1060 - 1500 TL. Arada 500 TL verip, kazandığın çok bir şey olmayacak. 3-4 derece, 3-4 FPS ve daha iyi görünüşlü bir ekran kartı dışında.

Bu yüzden F/P olarak değerlendirip almak önemli.

Benim param bol diyorsan, en yüksek seviye modeli alabilirsin.

Not: Sayılar örnektir.
Arkadaşım Dual modelini kullanıyor dediği şey kart 70 80 aşşağı düşmüyor oyunlar da ben kendim strix modelini kullanıyorum 60 yukarısını görmüyor. Malum sıcaklık yükselince frekans düşürüyor...

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı