Ekran kartı için hangi siteden alışveriş yapmalıyım?

Merhaba, ASUS Phoenix PH-GT1030-O2G GeForce GT 1030 2 GB GDDR5 64 Bit DX12 ekran kartını alacağım. Hangi siteden almam gerektiğine karar veremedim. 980 TL'ye Amazon'da satılıyor. İncehesap'ta ise 1030 TL. Amazon'da problem çıkar mı sizce? Arada ki 50 TL benim için önemli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ASUS Phoenix PH-GT1030-O2G GeForce GT 1030 2 GB GDDR5 64 Bit DX12 ekran kartını alacağım. Hangi siteden almam gerektiğine karar veremedim. 980 TL'ye Amazon'da satılıyor. İncehesap'ta ise 1030 TL. Amazon'da problem çıkar mı sizce? Arada ki 50 TL benim için önemli.

En iyisi Amazon ama o İncehesap'ta sorun olmaz sana tavsiyem 879TL'ye gitti gidiyordan alman o karta elinden geldiğince daha az ver.

İnce hesaptan ürün almanızı tavsiye etmem ayın 3'ünde sipariş verdiğim ürünüm hala gelmedi kargo firmasına telefon numaramı vermeyi unuttukları için.

En iyisi Amazon ama o İncehesap'ta sorun olmaz sana tavsiyem 879TL'ye gitti gidiyordan alman o karta elinden geldiğince daha az ver.
Hocam gitti gidiyor da sorun olur diye korkuyorum.
Hocam bide MSI'dan almıyorum. Tam olarak verdiğim ürünü alıcağım. Sizin dediğiniz ürün farklı bir ürün.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı