Ekran kartı için kaliteli termal pad ve macun önerisi

Hotspot sıcaklığı kaç derece? 73-74 derece sıcaklıklar gayet normal. Eğer hotspot sıcaklığın da 90 derece civarı ise hiç dokunma kartına. Gayet güzel sıcaklıklara sahip kartın var.

padleri değiştirmen sağlıklı olabilir bir de macun neydi kullandığın eğer kondaktivitesi düşükse pump out olmuş olabilir.

Hotspot sıcaklığı kaç derece? 73-74 derece sıcaklıklar gayet normal. Eğer hotspot sıcaklığın da 90 derece civarı ise hiç dokunma kartına. Gayet güzel sıcaklıklara sahip kartın var.

73-74'lerde sabit kalabiliyor ama işte fanları ve soğutması kötü bence MSI Gaming X 1060 kullandım. O kart boştayken fan çevirmiyordu oyunlarda da bayağı sessiz çalışıyordu. Bu Palit'te arkaya plastik plaka falan koymuşlar görüntü maksatlı tasarımıda kötü genel olarak kartın en ucuz nasıl yaparız mantığıyla yapmışlar.

Padleri değiştirmen sağlıklı olabilir bir de macun neydi kullandığın eğer kondaktivitesi düşükse pump out olmuş olabilir.

Wipaste C2 sürmüştüm. Padlerinde ölçüleri farklı 4 tane almam lazım iyi marka almaya kalkarsan fiyat uçuyor. Ondan temizdi nemliydi padde yani kurumamıştı ellemedim sıfır gibiydi hatta.

MX6 gibi bir termal macun deneme şansın olabilir mi ?

MX6 gibi bir termal macun deneme şansın olabilir mi?

Yeni yeniledim ustam macunu wipaste iyi bir macun. Fan konusunda 20 altına hiçbir şekilde düşürmüyor zaten ekran kartının BIOS'u izin vermiyor direkt. Silent modu yok yani fan çevirmedende soğutması zor iyi fan koymamışlar. Arkasınada plastik backplateyi koyup geçmişler bu kart Max bu kadar soğur. Maddi durumu toparlarsam iyi bir karta geçmeyi istiyorum.

Yeni durum nedir hocam merak ettim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…