İyi günler, ekran kartım çok ısındığı için termal macununu yenileceğim. Termal macun önerebilir misiniz? (Fiyat sınırım yok sadece uzun süre götürsün beni.) Bir de kendim mi değiştirmeliyim yoksa bilgisayarcıda mı yaptırmalıyım?
İyi günler, ekran kartım çok ısındığı için termal macununu yenileceğim. Termal macun önerebilir misiniz? (Fiyat sınırım yok sadece uzun süre götürsün beni.) Bir de kendim mi değiştirmeliyim yoksa bilgisayarcıda mı yaptırmalıyım?
İyi günler, ekran kartım çok ısındığı için termal macununu yenileceğim. Termal macun önerebilir misiniz? (fiyat sınırım yok sadece uzun süre götürsün beni.) Bir de kendim mi değiştirmeliyim yoksa bilgisayarcıda mı yaptırmalıyım?
İyi günler, ekran kartım çok ısındığı için termal macununu yenileceğim. Termal macun önerebilir misiniz? (fiyat sınırım yok sadece uzun süre götürsün beni.) Bir de kendim mi değiştirmeliyim yoksa bilgisayarcıda mı yaptırmalıyım?
Hocam pek ben bu ekran kartına macunu nasıl sürmeliyim.Thermal grizzy veya Thermalright öneririm.
Hocam pek ben bu ekran kartına macunu nasıl sürmeliyim.
Demek istedim ne kadar sürmeliyim nereye sürmeliyim sürerken neye dikkat etmeliyim . Bir kaç video izledim ama fazla anlamadımSpatula veya plastik düz bir şey ile ince tabaka halinde.
Demek istedim ne kadar sürmeliyim nereye sürmeliyim sürerken neye dikkat etmeliyim. Birkaç video izledim ama fazla anlamadım.
Hocam pek ben bu ekran kartına macunu nasıl sürmeliyim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.