E emirVici Centipat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 71 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #1 Bilgisayar açılırken yanıp sönüyor ve bir daha yanmıyor. Sizce bunun sebebi nedir? Dosya Ekleri WhatsApp Image 2023-12-17 at 16.55.10.jpeg 135,2 KB · Görüntüleme: 82
Faller Decapat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #2 emirVici dedi: Bilgisayar açılırken yanıp sönüyor ve bir daha yanmıyor. Sizce bunun sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartına verilen TDP az geliyor olabilir mi? Sorun belki Power Supply da olabilir. Artı 0 Eksi
emirVici dedi: Bilgisayar açılırken yanıp sönüyor ve bir daha yanmıyor. Sizce bunun sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartına verilen TDP az geliyor olabilir mi? Sorun belki Power Supply da olabilir.
KS KS E emirVici Centipat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 71 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #3 Faller dedi: Hocam ekran kartına verilen TDP az geliyor olabilir mi? Sorun belki Power Supply da olabilir. Genişletmek için tıkla... sanmıyorum cunku ekran kartının performans anlamında hiçbir sorunu yok sıcaklık calısma fanlar oyun vs hiçbir problem yok fakat bianda gitti ısıgı Artı 0 Eksi
Faller dedi: Hocam ekran kartına verilen TDP az geliyor olabilir mi? Sorun belki Power Supply da olabilir. Genişletmek için tıkla... sanmıyorum cunku ekran kartının performans anlamında hiçbir sorunu yok sıcaklık calısma fanlar oyun vs hiçbir problem yok fakat bianda gitti ısıgı
Faller Decapat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #4 emirVici dedi: Sanmıyorum cunku ekran kartının performans anlamında hiçbir sorunu yok sıcaklık calısma fanlar oyun vs hiçbir problem yok fakat bir anda gitti ısıgı. Genişletmek için tıkla... Yok zaten ekran gerekli TDP'yi alıyordur benim demek istediğim Power Supply ile biraz daha watt değeri arttırılabilir bence sorun bu. Artı 0 Eksi
emirVici dedi: Sanmıyorum cunku ekran kartının performans anlamında hiçbir sorunu yok sıcaklık calısma fanlar oyun vs hiçbir problem yok fakat bir anda gitti ısıgı. Genişletmek için tıkla... Yok zaten ekran gerekli TDP'yi alıyordur benim demek istediğim Power Supply ile biraz daha watt değeri arttırılabilir bence sorun bu.
KS KS E emirVici Centipat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 71 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #5 bu zamana kadar bir sorun olmamıstı ama bir deniyeyim Artı 0 Eksi
T th3cr0w Centipat Katılım 7 Temmuz 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2025 #6 emirVici dedi: Bu zamana kadar bir sorun olmamıstı ama bir deneyeyim. Genişletmek için tıkla... Hocam düzeltebildin mi ? Artı 0 Eksi
emirVici dedi: Bu zamana kadar bir sorun olmamıstı ama bir deneyeyim. Genişletmek için tıkla... Hocam düzeltebildin mi ?