Ekran kartı ışıkları çalışıyor ama görüntü yok

MeprolMavi

Decapat
Yaşadığım şehirden memlekete uzun süreli gitmek durumunda kaldığım için bilgisayarımı kargolamak durumunda kaldım. O kadar dikkatli özenli sarmama rağmen kutuyu fırlatmalarından dolayı kasanın içindeki ekran kartım yerinde çıkmış. Her şeyi yerli yerine yerleştirdim açtım fakat ekrana görüntü gelmedi. Mouse, klavye ve SSD çalışmıyordu. Ekran kartını çıkarıp çalıştırdım ekrana görüntü geldi çünkü kullandığım işlemcide bir ekran kartı vardı. Ryzen 5 2400G şu an onla idare ediyorum ama ekran kartındaki sorunu anlamadım. Yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaşadığım şehirden memlekete uzun süreli gitmek durumunda kaldığım için bilgisayarımı kargolamak durumunda kaldım. O kadar dikkatli özenli sarmama rağmen kutuyu fırlatmalarından dolayı kasanın içindeki ekran kartım yerinde çıkmış. Her şeyi yerli yerine yerleştirdim açtım fakat ekrana görüntü gelmedi. Mouse, klavye ve SSD çalışmıyordu. Ekran kartını çıkarıp çalıştırdım ekrana görüntü geldi çünkü kullandığım işlemcide bir ekran kartı vardı. Ryzen 5 2400G şu an onla idare ediyorum ama ekran kartındaki sorunu anlamadım. Yardımcı olabilecek var mı?
Ekran kartınız ya da anakartınızın üstünde ki pcı express yuvası tamulmuş olabilir.

Hocam, nasıl fırlattılarsa artık. Kart zarar görmüş olabilir. Mümkünse başka bir PC'de deneyin.

Ekran kartını takın görüntü kablosunu anakarta bağlayın eğer ki görüntü tekrar verirse ekran kartınız arızalıdır.
yok hocam ekran kartı takılıyken hdmi bağladım ana karta ama görüntü gelmedi
Keşke ekran kartını çıkarıp yanınızda götürseydiniz.
ben bu kadar hayvan olacaklarını tahmin edemedim :) vidali ekran kartı yerinden çıkmış tamam biraz sağlam değildi vida ama yuh yani

Yok hocam ekran kartı takılıyken HDMI bağladım ana karta ama görüntü gelmedi.

Ben bu kadar hayvan olacaklarını tahmin edemedim :) vidali ekran kartı yerinden çıkmış tamam biraz sağlam değildi vida ama yuh yani.

Başka ekran kartı takıp deneyin anakart arızalı olabilir veya ekran kartını başka bilgisayarda deneyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı