xberlinnx Femtopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #1 Kasada 4 fan var fakat ekran kartı gene ısınıyor. Sebebi ne olabilir?
KS KS xberlinnx Femtopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #21 AMD Radeon R7 240 Gigabyte powered biraz eski modellerinden. Artı 0 Eksi
Furkan Soysal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 1.325 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #22 xberlinnx dedi: Peteği açmıyorum kasanın yan tarafı açık olmasından olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yan kapağı kapatmanıza gerek yok ama bir sistem o kadar odayı ısıtamaz diye düşünüyorum. İşlemci sıcaklığınız nedir? Artı 0 Eksi
xberlinnx dedi: Peteği açmıyorum kasanın yan tarafı açık olmasından olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yan kapağı kapatmanıza gerek yok ama bir sistem o kadar odayı ısıtamaz diye düşünüyorum. İşlemci sıcaklığınız nedir?
F Fatih A Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 1.341 Çözümler 5 4 Ocak 2021 #23 Hocam bende 80 derece falan oluyor sandım. 65 dereceler hem de tek fanlı bir model için hiçbir şey. Artı 0 Eksi
ventus xs Centipat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 824 Çözümler 1 4 Ocak 2021 #24 xberlinnx dedi: 64 65 derecelerde gelip gidiyor. Genişletmek için tıkla... Gayet normal. Artı 0 Eksi
KS KS xberlinnx Femtopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #25 BerkayZ87 dedi: 64-65 derece gayet normal değerler. 80-84 arası fazla, 84 ve sonrası tehlikeli sıcaklıklar. Aldığın değerlerde hiçbir sıkıntı yok, rahatça kullanabilirsin. Hiçbir şey yapmana gerek yok. Genişletmek için tıkla... PUBG Lite oynarken bu kadar sıcaklık oluyor. Dosya Ekleri unknown.png 255,5 KB · Görüntüleme: 37 Artı 0 Eksi
BerkayZ87 dedi: 64-65 derece gayet normal değerler. 80-84 arası fazla, 84 ve sonrası tehlikeli sıcaklıklar. Aldığın değerlerde hiçbir sıkıntı yok, rahatça kullanabilirsin. Hiçbir şey yapmana gerek yok. Genişletmek için tıkla... PUBG Lite oynarken bu kadar sıcaklık oluyor.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.773 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #26 xberlinnx dedi: PUBG Lite oynarken bu kadar sıcaklık oluyor. Genişletmek için tıkla... İşte bu hiç normal değil. Termal macun değişikliği yapmanı öneririm. Bir de kasa modelin nedir? Artı 0 Eksi
xberlinnx dedi: PUBG Lite oynarken bu kadar sıcaklık oluyor. Genişletmek için tıkla... İşte bu hiç normal değil. Termal macun değişikliği yapmanı öneririm. Bir de kasa modelin nedir?
KS KS xberlinnx Femtopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #27 Fatih A dedi: Hocam bende 80 derece falan oluyor sandım. 65 dereceler hem de tek fanlı bir model için hiçbir şey. Genişletmek için tıkla... 4 Fanlı. Artı 0 Eksi
Fatih A dedi: Hocam bende 80 derece falan oluyor sandım. 65 dereceler hem de tek fanlı bir model için hiçbir şey. Genişletmek için tıkla... 4 Fanlı.
Furkan Soysal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 1.325 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #28 xberlinnx dedi: PUBG Lite oynarken bu kadar sıcaklık oluyor. Genişletmek için tıkla... Çok ısınıyor oynamayın şu anlık bakımını yaptırın. Artı 0 Eksi
xberlinnx dedi: PUBG Lite oynarken bu kadar sıcaklık oluyor. Genişletmek için tıkla... Çok ısınıyor oynamayın şu anlık bakımını yaptırın.
Caner Ülken Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 446 Çözümler 1 Yer Evinde sakince davul çalıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dijital Pazarlama Uzmanı 4 Ocak 2021 #29 xberlinnx dedi: PUBG Lite oynarken bu kadar sıcaklık oluyor. Genişletmek için tıkla... Afterburner'ı default moda getirin. Fan ayarları ile oynamayın. Fan hızı %82'de bırakılmış. Artı 0 Eksi
xberlinnx dedi: PUBG Lite oynarken bu kadar sıcaklık oluyor. Genişletmek için tıkla... Afterburner'ı default moda getirin. Fan ayarları ile oynamayın. Fan hızı %82'de bırakılmış.
Furkan Soysal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 1.325 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #30 xberlinnx dedi: 4 Fanlı. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız yanabilir bakımını yaptırın açık bir alana koyun yüksek olsun odanızı havalandırın ılık olsun oda sıcaklığı. Artı 0 Eksi
xberlinnx dedi: 4 Fanlı. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız yanabilir bakımını yaptırın açık bir alana koyun yüksek olsun odanızı havalandırın ılık olsun oda sıcaklığı.