Ekran Kartı Isınma Sorunu

snowlgnd

Hectopat
Merhaba benim ekran kartım boştayken aşırı yük biniyor aşırı ısınıyor.

Fareyi hereket ettirdiğimde yük azalıyor çok saçma bir durum.

Oyunlarda da oyle CS:GO'yu 45 50 derece arası oynuyordum şimdi 80 dereceye çıkıyor bu sorun 1 haftadır var.

Ekran kartının AFK kalınca %100 yük binmesi 80 derece ısınması normal mi dediğim gibi boştayken fareyi oynattığım zaman yük azalıyor.

Virüs veya yazılımsal bir sorun buna yol açabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
CS:GO o kadar ekran kartına yük binen bir oyun değil bence 45-50 derece normal. İşlemci genelde 60-65'lerde gezinir.

Ayarlar Low'da değilse ekran kartı, işlemcinin yettiği yere kadar takip eder. Eğer 400-500 FPS'lerde oynarsanız özellikle Nuke gibi ağır bir haritada Ekran kartının 100%'leri gördüğünü görürsünüz.

Merhaba benim ekran kartım boştayken aşırı yük biniyor aşırı ısınıyor.

Fareyi hereket ettirdiğimde yük azalıyor çok saçma bir durum.

Oyunlarda da oyle CS:GO'yu 45 50 derece arası oynuyordum şimdi 80 dereceye çıkıyor bu sorun 1 haftadır var.

Ekran kartının AFK kalınca %100 yük binmesi 80 derece ısınması normal mi dediğim gibi boştayken fareyi oynattığım zaman yük azalıyor.

Virüs veya yazılımsal bir sorun buna yol açabilir mi?

Boşta AFK bırakınca nasıl %100 giriyor ve görev yöneticisini aç bir bak hangi program bu ekran kartını %100 kullanmaya teşvik ediyor bir SS at bence.

45-50 bana 80'den daha garip geldi.
Kart nedir?

gtx 1660ti
Boşta AFK bırakınca nasıl %100 giriyor ve görev yöneticisini aç bir bak hangi program bu ekran kartını %100 kullanmaya teşvik ediyor bir SS at bence.

reis denedim nasıl desem PC'nin başında olmadığım zaman aşırı yük biniyor boştayken mauseyi oynattığımda veya klavyede herhangi bir tuşa bassam yük azalıyor sanki birisi ekran kartımı kullanıyor ben gelince bırakıyormuş gibi denedim görev yöneticisini açtım açar açmaz yük azalıyor
Kaspersky ile ne kadar tarama varsa yap. Ekran kartı modelini de bize söyle.

GTX 1660Tİ VAR
Ayarlar Low'da değilse ekran kartı, işlemcinin yettiği yere kadar takip eder. Eğer 400-500 FPS'lerde oynarsanız özellikle Nuke gibi ağır bir haritada Ekran kartının 100%'leri gördüğünü görürsünüz.

ama şoyle birşey var aim redline haritasında'da öyle dust_2 de oyle 1 hafta önce hiçbir sorun yoktu

SKYRİMi de ultrada oynuyorum 1 hafta öncesine kadar 60 70 bazan 75 derece olurdu ama şimdi Skyrimde 87 derecede oynuyorum

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı