Ekran kartını çıkarmadan sökebilirsin jelatini bence.Kasayı açtıktan sonra, ekran kartını çıkartıp takmasını bilmiyorum.
En fazla 60 derece sıcaklık oluyor, erir mi cidden?
Küçük jelatin değil, hafif poşet gibi duruyor, kalın.
Üstü ince sadece.
Yanları kalın tabaka gibi.
Kasayı açtıktan sonra, ekran kartını çıkartıp takmasını bilmiyorum.
Üstü ince sadece.
60 Derece çipin sıcaklığı. Kartın arka kısmı 80-90 dereceleri görüyordur.Kasayı açtıktan sonra, ekran kartını çıkartıp takmasını bilmiyorum.
Üstü ince sadece.
Kasanın arkasında ekran kartını tutan vidalar var. Onları sökün. Daha sonra ekran kartının anakarta bağlandığı yerin sağ tarafında bir kilit var. İnce uçlu bir şey yardımıyla o kilidi ittirip açın ve ekran kartını sökün.Kasayı açtıktan sonra, ekran kartını çıkartıp takmasını bilmiyorum.
Üstü ince sadece.
Dostum istediğin kadar soğuk yap kasanın içini gpu bu ısınacak illaki. Gördüğüm kadarıyla arka plakadaki jelatinden bahsediyorsun elinin sığması lazım ordan sökersin. En kötü zaten 2 vida bir klips 2 tane pin çıkaracaksın neyin savunmasını yaptığını anlayamadım. Erirse kötü olur senin için o jelatinin çıkması lazım.Kasayı 4 tane fan soğutuyor arkadaşlar haberiniz olsun bu arada.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.