Ekran kartı kabloları ısıtıyor

yigit.ked

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Hatay iskenderun
Ekran kartim 80 derecelere kadar cikiyor bazi oyunlarda 82-85 arasi degisiyor buraya kadar bir sorun yok. Ama kasam dar oldugu icin ekran kartinin etrafa yaydigi sıcak hava kablolari isitiyor. İnsan sicakligi ile ayni derecelere cikiyor elimi elleyince yakmiyor ama sicakligi hissettiriyor. Sorun olur mu fan koymali miyim ekran kartinin on alt kismina? Veya kasanin alt kismini soksem hava gelip soguturmu.

Alt kısma koyarsanız muhtemelen negatif etki oluşturacaktır, illa bir yere koymak isterseniz üst kısma ekleme yapabilirsiniz tabii ki pozitif negatif hava akışını dikkate almanız gerekiyor. Temel soruya gelirsek hayır zarar vereceğini düşünmüyorum.

Varsa kasanın linkini atar mısın?

Yok kasam eski kucuk bir kasa o yuzden ekran karti hem kasanin alt kismini isitiyor 60-65 derecelere kadar cikiyor. kasa yan durdugu icin elliyince kasanin alt kismini isiniyor bayağı oradan hava almaya calisiyor sıcak havayi icine alip disari sıcak hava atiyor attığı sıcak havada kablolara gelip isitiyor.

Aşırı akımdan ısınıyor olmasın kablolar?

Alt kısma koyarsanız muhtemelen negatif etki oluşturacaktır, illa bir yere koymak isterseniz üst kısma ekleme yapabilirsiniz tabii ki pozitif negatif hava akışını dikkate almanız gerekiyor. Temel soruya gelirsek hayır zarar vereceğini düşünmüyorum.

Kasanin on kisminda bir tane fan var sadece onun disinda fan yok kapagi acik kablolarin isinmasi zarar vermezse fan almayacağım verirse kablolari sogutucak bir fan alacağım.

Aşırı akımdan ısınıyor olmasın kablolar?

Yok kablonun geri kısmı isinmiyor sadece ekran kartina yakin olan yer isiniyor.

Kasanin on kisminda bir tane fan var sadece onun disinda fan yok kapagi acik kablolarin isinmasi zarar vermezse fan almayacağım verirse kablolari sogutucak bir fan alacağım.

Yok kablonun geri kısmı isinmiyor sadece ekran kartina yakin olan yer isiniyor.
Kasa mesh panelse önü 3 fan yapın hocam, arkada ki fanın cfm değerini biliyor musunuz?

Kasa mesh degil ama delikler var on kisminda 2 fan sigar 3 fan sigmaz CFM degerini bilmiyorum.
Şu ürünü takip edin fiyatı düşerse ekleme yapabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı