Moneyinthepower
Kilopat
Ürünü 14 gün içerisinde iade edebilir mantık burada!Ya hocam kasayı dizmişiz, her şeyi almışız, parası ödenmiş belli. Dediğiniz yorum ne kadar mantıklı?
Ürünü 14 gün içerisinde iade edebilir mantık burada!Ya hocam kasayı dizmişiz, her şeyi almışız, parası ödenmiş belli. Dediğiniz yorum ne kadar mantıklı?
Isınıma sorunu yaşarsanız Kasanın Temperli camlarının altına yükseltmek için Pul benzeri malzemeler koyarak bi nebzede olsa kasanın camını yükseltmek iyi olacaktır diye düşünüyorum. Zaten kart 3 fanlı bir kart, hafif bir yükseltme ile kartı daha serin tutabilirsiniz.
Kartı dik kullanmasan ne oluyor dostum performans mı düşüyor? Tak PCI-E slotuna rahat rahat kullan ne kasıyorsun ki?Benimde aklıma bu gelmişti açıkçası ama nasıl yaparım diye düşünüyordum..
Slave kablolar beyaz olsa daha iyiymiş. Beyaz renk ışığı yansıtır ve kasa içi de beyaz olduğu için RGB'ler heryerden yansırdı. Tabii renkler ve zevkler tartışılmaz. Bazıları düz taksana falan demiş arkadaşlar konu sahibi size dik mi yatay mı takiyim diye sormamış bir sorun olur mu diye sormuş gereksiz bilgilerle doldurmayalım konuyu. Onun dışında internetten izlediğim bir videoda kasa camına temas etmese bile yatay kartlara göre 2-3 derece daha ısındığı görülmüş. Senin kartın da 5-6 derece belki fark eder belki fark etmez. Bence çok kafaya takmadan rahatça kullanabilirsin. Günlük kullanımda kendin de test edebilirsin. Furmark ile dik ve yatay olarak test yapıp paylaşırsan hem başka arkadaşlara da yardım etmiş olursun. Bir fikir oluşur. Benim de bir düşüncem var çünkü dikey takmakla ilgili![]()
Konu sahibi arkadaşım, fanların kasa kapağına sürtünmesini bence ciddiye alın. Fanların dengesi şaşmasın sonra.Keşke herkes sizin gibi düşünebilse..
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.