Ekran Kartı Kasaya Montaj Sorunu

Makaleler
3
Fotoğrafta göründüğü gibi ekran kartını kasaya monte etmeye çalıştığımda kasanın kart için ayırdığı ayak uzunluğu yetmiyor. Ne kadar bastırsam da girmiyor. Haliyle yuvasına da tam oturmuyor.

IMG_20191109_233750.jpg

Anakartı çıkarttığında takmayı denedin mi? İki taraftan eşit şekilde baskı uygulayarak. Sağı girdi, solu girmedi değil de aynı anda oturması gerekiyor benim bildiğim. Kasa dışında takmayı dene.

Anakartı çıkarttığında takmayı denedin mi? İki taraftan eşit şekilde baskı uygulayarak. Sağı girdi, solu girmedi değil de aynı anda oturması gerekiyor benim bildiğim. Kasa dışında takmayı dene.
Evet anakartı çektiğimde taktım sıkıntısız takıldı. Sorun kasada

Gördüğüm kadarıyla üstteki ilk ekran kartı girişi biraz geride kalıyor, ama alttakiler kasanın çıkış noktasına daha yakın. Bence alttaki slot’ları bir denesin.
Evet doğru sorun bu ama anakartın bir tane pcie x16 giriş yeri var
Aynen görüntü girişlerinin oturması gereken yere kasadaki demir gelmiş galiba. İlk fotoğrafta öyle gözüküyor.
Evet sorun bu. Nasıl takabilirim? Başka yuva yok anakartta.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı