Kırılma yok gibi ama takınca yerine eskisi gibi olmuyor
Çok denedim olmuyor fotoğraf attım aynen ordaki gibi oluyorGüzelce deneyin olur.
Boş slottayken parmağınızla denediğinizde olmuyormuş gibi oluyor ama.
Kartı takınca tekrar eskisi gibi tutuyor bende öyle olmuştu.
O tırnak zaten ufak bir tutamaç görevi görüyor ama vida ile de destekliyorsunuz zaten.
Normal taktığınızda güven vermezse esneme varsa
Her ihtimale karşı yan kullanabilirsiniz.
OlmadiKasayı yan yatırıp ekran kartınızı takabilirsiniz. Eğer klipsi yaptırmak istiyorsanız garantiye verebilirsiniz, ya da japon yapıştırıcısıyla takılabiliyor.
Hem DP kablosuyla hem de HDMI ile bağladım yine de görüntü yok ekran kartından dolayı mı? Monitör calisiyor onda sorun yok DP no Signal yaziyor.
Hocam yaptım zaten dediğinizi ondan sonra çalıştırdım fotoğraf attım bakın istersenizAynı şeyleri 10 kere söylemek mi lazım yapman için?
Kasayı yan çevir ve ekran kartına bastır biraz anakarta tam oturması için ondan sonra PC'yi aç.
Hocam yaptım zaten dediğinizi ondan sonra çalıştırdım fotoğraf attım bakın isterseniz
Evet takılıİşlemci fanının döndüğü resmi gördüğümde ekran kartının gölgesi aşağıya vurduğunu gördüğüm için kasa normal dik şekilde duruyor gibi gözüküyor.
M.2 SSD takılı mı? Ya da depolama cihazınız?
Gaming gen den geldi sadece ekran kartı takılı değildi.Evet takılı
Klips kırılmadi hocam yerinden çıktı.Ekran kartı yuvasına tam girmedi kasadan dolayı biraz zorlayınca çıktı geri de takamadimO klipsi kırmayı nasıl başardın?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.