Alınmaz. Ekran kartını tutacak mekamizma kırık demek oluyor.2. el bir anakart buldum ekran kartı klipsi kırık. Bana ne gibi bir sorun çıkartır? Bir de tamiri nasıl oluyor?
Takarsın, çalışır falan da tutamaz düşerse pinleri iptal.2. el bir anakart buldum ekran kartı klipsi kırık. Bana ne gibi bir sorun çıkartır? Bir de tamiri nasıl oluyor?
Peki o klips takılıp çıkarılabilen bir şey mi? Yedek parça alsam tamir edemez miyim?
Bir de ekran kartı vidasını iyice sıksam ve destek koysam olmaz mı?
Her türlü risk var tabii ama kullanmak istersen neden kullanılmasın. Takmak istediğin ekran kartı hafif ise ya da anakartı yatay kullanabilme ihtimalin varsa çok daha güvenli olabilir. Sonuçta X1 yuvalarında vs. da klips mevcut değil. Metal braketi kasaya tuturmak yeterli oluyor. Ama ağır bir ekran kartı ve dik anakart yerleşimi ile risk daha fazla olur.
Tamir konusunda da konnektörü yenisiyle değiştirmen gerekir. Konnektörün yenisini temin edebilecek ve lehimleme işlemlerini yapabilecek/yaptırabilecek isen tamir de edebilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.