Ekran kartı kullanılamıyor

EL JUSTİCE

Centipat
Daha fazla  
NVIDIA GeForce GT 740M var aygıt yöneticisinde gözüküyor üzerinde ünlem işaretidir vs. yok sıkıntısız çalışıyor diye gözüküyor ama kullanamıyorum ekran kartını. Masaüstünde sağ tık yaptığımda NVIDIA Denetim Masası gözükmüyor hiçbir şekilde giremiyorum NVIDIA Denetim Masası'na. Bilgisayarım mavi ekran vermişti format atmıştıım mavi ekran bölümünden ondan sonra kullanamadım. Çözümü var mıdır?

NVIDIA GeForce GT 740M var aygıt yöneticisinde gözüküyor üzerinde ünlem işaretidir vs. yok sıkıntısız çalışıyor diye gözüküyor ama kullanamıyorum ekran kartını. Masaüstünde sağ tık yaptığımda NVIDIA Denetim Masası gözükmüyor hiçbir şekilde giremiyorum NVIDIA Denetim Masası'na. Bilgisayarım mavi ekran vermişti format atmıştıım mavi ekran bölümünden ondan sonra kullanamadım. Çözümü var mıdır?

Şu an bilgisayarında görüntü var mı varsa aygıt yöneticisinde görüntü bağdaştırıcısının resmini atar mısın?

1628077216318.png

Intel HD Graphics kullanılıyor şu an galiba.
Şu an bilgisayarında görüntü var mı varsa aygıt yöneticisinde görüntü bağdaştırıcısının resmini atar mısın?

Eki Görüntüle 1127669

Intel HD Graphics kullanılıyor şu an galiba.

Şu an hem işlemcini hem de kendi ekran kartını kullanıyor sanırsam onu sadece ekran kartı yapman lazım Intel HD Graphics 4000 benim işlemcinin ekran kartı mesela ekran kartını sökünce onu kullanıyor veya kabloyu anakarta bağlayınca onu kullanıyor.
Bir de kablonun ekran kartına takılı olduğundan emin ol.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı