Ekran kartının %100'ü kullanılamıyor

GPU kullanım değerleri artar ama daha çok kasar.

Hocam teşekkür ederim bir sorum daha olacaktı. OC neden işlevsiz kalıyor. Resim ile detaylı anlatayım.

ocsiz.PNG

Hocam bu OC'siz değeri.

b.PNG

Bu da OC'li değeri lakin OC'siz değeriymiş gibi kasıyor. Yani FPS hiç artmıyor. Ayriyeten burada Afterburner genişlet ayarı kapalı. Açınca da sonuç değişmiyor.

Hocam teşekkür ederim bir sorum daha olacaktı. OC neden işlevsiz kalıyor. Resim ile detaylı anlatayım.

Eki Görüntüle 1032668

Hocam bu OC'siz değeri.

Eki Görüntüle 1032670

Bu da OC'li değeri lakin OC'siz değeriymiş gibi kasıyor. Yani FPS hiç artmıyor. Ayriyeten burada Afterburner genişlet ayarı kapalı. Açınca da sonuç değişmiyor.

OC çok fazla FPS artış sağlayamaz, kartın GTA 5 için genel olarak zayıf maalesef.

OC çok fazla FPS artış sağlayamaz, kartın GTA 5 için genel olarak zayıf maalesef.

Hocam ama önceden 30 olan FPS değerini 45-50'ye hatta bazı yerlerde 70'e çıkardığımı hatırlıyorum :D Afterburner'ın genişlet ayarı ile. Şimdi hepsi işlevsiz kalıyor.

Dostum R7 240'a OC yapıp 30'dan 70'e çıkarmak imkansıza yakın :D muhtemelen anlık olarak kart için fazla yük oluşturmayacak bir yere falan bakmışsındır.

Hocam havaya bakıyordum yani evet ama size yemin ederim ki şehirde arabayla hızlı giderken şu an 25 FPS alıyorum. OC'li versiyonunda 38 aşağısına düşmüyordu.
Ayriyeten hocam siz Afterburner'ımı tercih edersiniz yoksa TriXX'imi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı