Natronaldo Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 89 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #1 RAM 36 GB 6400 Mhz Ekran kartı 3060 Ti İşlemci ryzen 5 5600x Bu sorunu son birkaç gündür yaşamaya başladım. İlk başta Doom 64 oynarken oldu, sonra Metro 2033 Redux oynamak istedim ve sorun devam etti. Çok sık oluyor, neredeyse her 10 saniyede bir oluyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bu sorunu son birkaç gündür yaşamaya başladım. İlk başta Doom 64 oynarken oldu, sonra Metro 2033 Redux oynamak istedim ve sorun devam etti. Çok sık oluyor, neredeyse her 10 saniyede bir oluyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Çözüm Natronaldo 11 Mayıs 2025 enes_yldrm_1 dedi: Yakın zamanda Windows 11 güncellemesi yaptın mı ? Bende de aynı sorun var güncellemeden sonra oldu herhalde. Genişletmek için tıkla... Yaptım. Sorunuda çözdüm. Norton antivirüsün game optimizer seçeneğini kapattığımda düzeldi.
enes_yldrm_1 dedi: Yakın zamanda Windows 11 güncellemesi yaptın mı ? Bende de aynı sorun var güncellemeden sonra oldu herhalde. Genişletmek için tıkla... Yaptım. Sorunuda çözdüm. Norton antivirüsün game optimizer seçeneğini kapattığımda düzeldi.
enes_yldrm_1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 1.877 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #2 Yakın zamanda Windows 11 güncellemesi yaptın mı ? Bende de aynı sorun var güncellemeden sonra oldu herhalde. Artı 0 Eksi
Yakın zamanda Windows 11 güncellemesi yaptın mı ? Bende de aynı sorun var güncellemeden sonra oldu herhalde.
KS KS Natronaldo Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 89 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #3 enes_yldrm_1 dedi: Yakın zamanda Windows 11 güncellemesi yaptın mı ? Bende de aynı sorun var güncellemeden sonra oldu herhalde. Genişletmek için tıkla... Yaptım. Sorunuda çözdüm. Norton antivirüsün game optimizer seçeneğini kapattığımda düzeldi. Artı 0 Eksi Çözüm
enes_yldrm_1 dedi: Yakın zamanda Windows 11 güncellemesi yaptın mı ? Bende de aynı sorun var güncellemeden sonra oldu herhalde. Genişletmek için tıkla... Yaptım. Sorunuda çözdüm. Norton antivirüsün game optimizer seçeneğini kapattığımda düzeldi.