Ekran kartı kullanımı %50'yi geçmiyor

Daha fazla  
Dying Light oynuyorum ve hem düşük kalitede hem de yüksek kalitede aynı FPS'i alıyorum. Ekran kartı kullanımı da yüzde 50'yi geçmiyor ve donduğunda yüzde 0'a düşüyor.

O şekilde herkes cevap verir. OEM'li olan onlar olmadan bilmek. 🤣

Bilelim hocam bunda ne var? Hemen aşağılıyorsunuz. Yazılım ayarlarından kaynaklı olabilir ekran kartınızın ayarlarnı kontrol edin, V-Sync etkinse kapatıp deneyin, veya oyunun ayarlarını kontrol edin en yükseğe çekin. Alın oldu mu ben burada darboğazdan şüphelendiğim için böyle dedim.

Dying Light oynuyorum ve hem düşük kalitede hem de yüksek kalitede aynı FPS'i alıyorum. Ekran kartı kullanımı da yüzde 50'yi geçmiyor ve donduğunda yüzde 0'a düşüyor.
Siz soruyu soruyorsunuz biz de ekran kartı ve işlemciyi bilmeye mi çalışıyoruz ? Ya da vahiy falan gelecek herhalde.

Seni aşağılamıyorum canım kardeşim konular hep bu şekilde açılınca forumda kahinler var sanılıyor diye yazdım.Sen doğru olanı sormuşsun ama sormadan yazsalar keşke.
Olabilir hocam yukarıdaki dediğim şeyleri yapsa sorunun nereden kaynaklandığını anlayabiliriz ben darboğazdan şüphelendiğim için sordum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı