Ekran Kartı kullanımı bir anda %0'a düşüyor

Tibet0

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6600 Ryzen 5 5600
HPET kapattım, disk değiştim hala sorun var. Bannerlord da haritada ilerlerken bir anda 0'a düşüyor, 30-40 saniye sonra düzeliyor. Savaşta hiç sorun yok neden anlamadım. Yardımcı olabilecek varsa yazsın sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimalle kullanım işlemciye aktarılıyor tamamen ekran kartını kullanmak istiyorsan.
Windows.
Grafik ayarlayı yazıp gir.
Göz ata tıkla
Oyunun kurulu olduğu konuma git ve oradaki bannerlord.exe yi seç.
Aşağıya geldiğinde üstüne tıkla seçeneklere bas oradan yüksek performans olan ekran kartını seç.

HPET kapattım, disk değiştim hala sorun var. Bannerlord da haritada ilerlerken bir anda 0'a düşüyor, 30-40 saniye sonra düzeliyor. Savaşta hiç sorun yok neden anlamadım. Yardımcı olabilecek varsa yazsın sevinirim.

Ekran kartını kapatıyordur büyük ihtimalle çünkü genelde ekran kartı çok ısınınca kendini kapatıyor ve belli bir dereceye gelene kadar geri açılmıyor teori tabii ki bu dediğim oyun içi test yapmadan anlaman zor biraz.

Ekran kartını kapatıyordur büyük ihtimalle çünkü genelde ekran kartı çok ısınınca kendini kapatıyor ve belli bir dereceye gelene kadar geri açılmıyor teori tabii ki bu dediğim oyun içi test yapmadan anlaman zor biraz.

Bu dediğiniz durum işlemci için geçerli. Aşırı ısınmada GHz kısar, soğur geri açar o sırada drop olur, ekran kartında aşırı ısınma olduğu zaman görüntü keser, fanlar çok sesli son devirde çalışmaya başlar.

Yok hocam değerler açık gözüm hep orada başka hiçbir oyunda olmuyor bu sorun bannerlorda özel.

Bu dediğiniz durum işlemci için geçerli. Aşırı ısınmada GHz kısar, soğur geri açar o sırada drop olur, ekran kartında aşırı ısınma olduğu zaman görüntü keser, fanlar çok sesli son devirde çalışmaya başlar.
Yok hocam ısıyla alakası yok, 75 i geçmiyor zaten. Başka oyunlarda hiç olmayan bir sorun oyunda mı sıkıntı var diyeceğim ama bilmiyorum.

Sisteminiz nedir ?
Rx6600 ryzen5 5600 ultrada oynuyorum savaşlarda her şey full olmasına rağmen hiç kasmıyor sadece haritada var.

Büyük ihtimalle kullanım işlemciye aktarılıyor tamamen ekran kartını kullanmak istiyorsan.
Windows.
Grafik ayarlayı yazıp gir.
Göz ata tıkla
Oyunun kurulu olduğu konuma git ve oradaki bannerlord.exe yi seç.
Aşağıya geldiğinde üstüne tıkla seçeneklere bas oradan yüksek performans olan ekran kartını seç.
Deniyorum.

Yok hocam değerler açık gözüm hep orada başka hiçbir oyunda olmuyor bu sorun bannerlorda özel.

Yok hocam ısıyla alakası yok, 75 i geçmiyor zaten. Başka oyunlarda hiç olmayan bir sorun oyunda mı sıkıntı var diyeceğim ama bilmiyorum.

Rx6600 ryzen5 5600 ultrada oynuyorum savaşlarda her şey full olmasına rağmen hiç kasmıyor sadece haritada var.

Deniyorum.
çözüldümü

Dosya Ekleri

• Mount and Blade II Bannerlord - Singleplayer PID_ 14260 -  Gaming.Desktop.x64_Shipping_Client ...png
    Mount and Blade II Bannerlord - Singleplayer PID_ 14260 - Gaming.Desktop.x64_Shipping_Client ...png
    202,7 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
Valla dediğiniz ayarı yaptım giriyorum kayda bakalım.

değerler bu hala sorun var

çoğu oyunda kullanım %70 in üzerinde oluyor bannerlord da 50 yi zar zor geçiyor anlamıyorum sonra da bir anda 0 a düşüp uzun süreli drop giriyor.
başka bir uygulama ile test et bendede amd var fakat yanlış gösteriyor

Yok hocam ısıyla alakası yok, 75'i geçmiyor zaten. Başka oyunlarda hiç olmayan bir sorun oyunda mı sıkıntı var diyeceğim ama bilmiyorum.

RX6600 Ryzen 5 5600 ultrada oynuyorum savaşlarda her şey Full olmasına rağmen hiç kasmıyor sadece haritada var.

Deniyorum.

Hocam o zaman konu hakkında bir bilgim yok umarım çözersiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı