ChatGPT Pro'ya daha iyi nasıl kod yazdırılabilir?

Daha fazla  
Arkadaşlar Gemini Pro kullanıyordum. Gemini Pro uzun projelerde daha iyi iş yapıyor sanırım. ChatGPT Pro geçtim hangi modu kullanacağımdan emin değilim. Elimde yaklaşık 10 typescript dosyası var bu projelerde değişiklik yapmak istiyorum. Gemini'ye attığımda analiz edip şunları ekle diyordum ekliyordu ve sorun çıkmıyordu ama ChatGPT o kadar iyi yazamıyor gibi hissediyorum. Deneyimli kullanıcılar tavsiye verebilir mi herhangi bir kütüphane mi kullanayım yoksa promptum ne olmalı? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Gemini Pro kullanıyordum. Gemini Pro uzun projelerde daha iyi iş yapıyor sanırım. ChatGPT Pro geçtim hangi modu kullanacağımdan emin değilim. Elimde yaklaşık 10 typescript dosyası var bu projelerde değişiklik yapmak istiyorum. Gemini'ye attığımda analiz edip şunları ekle diyordum ekliyordu ve sorun çıkmıyordu ama ChatGPT o kadar iyi yazamıyor gibi hissediyorum. Deneyimli kullanıcılar tavsiye verebilir mi herhangi bir kütüphane mi kullanayım yoksa promptum ne olmalı? Şimdiden teşekkürler.
Prompt çok bir şeyi değiştirmez. Detaylı prompt kod anlamında bazen daha kötü sonuçlar bile çıkartıyor. Bana kalırsa Gemini şu anda daha önde Gemini ile devam etmen daha sağlıklı olur.

Hocam claude alamam zaten denemek için 2 tane yapay zeka satın aldım. Ama onu da denerim. Şu an problemim chatgpt üzerinde bu problemi çözmek için ne yapabilirim?
Sam Altman'a yazın...

Şaka bir yana, Yeni proje oluşturun ChatGPT'de; sonra Canvas modunu açın ve ne yapmak istediğinizi prompta dökün, dosyanızı yükleyin (teker teker).
Fazla uzun kodları kesik kesik görüyor bu arada.
Ek olarak; Grok (Think modu), Copilot (Smart, GPT-5 modunu) veya Cursor kullanmayı da deneyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı