ututututuu Hectopat Katılım 12 Temmuz 2017 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2020 #1 Her oyunda oyunu yüksek ayarlara aldığım zaman ekran kartı kullanımı düşüyor. Yüzde 0 falan oluyor ve donuyor oyun. Neden böyle oluyor? RAM 16 2933MHz, R5 2600 islemci ve RX 580 8 GB. Sorun Video'da daha belli arkadaşlar Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 22 Kasım 2020
Her oyunda oyunu yüksek ayarlara aldığım zaman ekran kartı kullanımı düşüyor. Yüzde 0 falan oluyor ve donuyor oyun. Neden böyle oluyor? RAM 16 2933MHz, R5 2600 islemci ve RX 580 8 GB. Sorun Video'da daha belli arkadaşlar Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS ututututuu Hectopat Katılım 12 Temmuz 2017 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2020 #11 Berkay Davas dedi: DDU ile güvenli modda sürücüyü kaldırıp mı kurdun? Genişletmek için tıkla... Evet kaldırıp tekrar kurdum sorun hala aynı. 321147 dedi: Darboğaz oluyor olabilir. Ayarları en yükseğe getir. Genişletmek için tıkla... Hala aynı sorun Berkay Davas dedi: DDU ile güvenli modda sürücüyü kaldırıp mı kurdun? Genişletmek için tıkla... Evet. Son düzenleme: 22 Kasım 2020 Artı 0 Eksi
Berkay Davas dedi: DDU ile güvenli modda sürücüyü kaldırıp mı kurdun? Genişletmek için tıkla... Evet kaldırıp tekrar kurdum sorun hala aynı. 321147 dedi: Darboğaz oluyor olabilir. Ayarları en yükseğe getir. Genişletmek için tıkla... Hala aynı sorun Berkay Davas dedi: DDU ile güvenli modda sürücüyü kaldırıp mı kurdun? Genişletmek için tıkla... Evet.
TURKSANCAGI Hectopat Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 86 7 Eylül 2021 #12 ututututuu dedi: Evet kaldırıp tekrar kurdum sorun hala aynı. Hala aynı sorun Evet. Genişletmek için tıkla... Sorun AMD yazilim da bende RX 570 vardi ayni sikinti oluyordu GTX 1650S gectim sorun kalmadi Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
ututututuu dedi: Evet kaldırıp tekrar kurdum sorun hala aynı. Hala aynı sorun Evet. Genişletmek için tıkla... Sorun AMD yazilim da bende RX 570 vardi ayni sikinti oluyordu GTX 1650S gectim sorun kalmadi Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et