Merhaba biraz önce bir hazır sistem kurulumu tamamladım. Ekran kartını taktim slotlara oturdu ve PCI denilen kablolarida taktım ardından güç kaynağını açıp prize takip test ettim bilgisayar açıldığında ekran kartının RGB ışığı falan çalıştı ama masaüstüne gelince söndü ve fanlar çalışmıyor şu an ekran kartının. FurMark'den baktığımda ekran kartının derecesi gözüküyor ekran kartı da görünüyor ama niye böyle bir de AMD Software'de benim islemcimin GPU'su 1. olarak seçilmiş ekran kartım 2. gözüküyor. Ne yapmalıyım?
Seçemezsin öyle ayardan. Laptop değil bu. Anakarta takılıdır. Monitörün kablosunu ekran kartı portuna tak. Bir fotoğraf atar mısın monitörün kablosunun kasaya giren kısmının?
AMD ekran kartlarında Zero RPM özelliği açılıp kapanabiliyor AMD Software üzerinden. Olmazsa ınternetin var ise MSI Afterburner indir fan ayarı yap, otomatik yap.
Seçemezsin öyle ayardan. Laptop değil bu. Anakarta takılıdır. Monitörün kablosunu ekran kartı portuna tak. Bir fotoğraf atar mısın monitörün kablosunun kasaya giren kısmının?
AMD ekran kartlarında Zero RPM özelliği açılıp kapanabiliyor AMD Software üzerinden. Olmazsa ınternetin var ise MSI Afterburner indir fan ayarı yap, otomatik yap.