Ekran kartı maksimum kaç derece olmalı?

Fan %75 sıcaklık 56 derecede iyi mi?

Bende evga rtx2060 var yeni satın aldım Ac: valhalla oynuyorum boşta 41 Yükte 83 -85 arası. üstüne yumurta kırsam pişecek

Ben şöyle bir çözüm ürettim malum havalar çok sıcak;
83'ten 70'lere kadar düştü vantilatör sağolsun

Bendede gt 1030 pasif soğutuculu var fan ayarı yüzde 40-50 arası 83 dereceyi geçmiyor ama korkuyorum yanar diye sizce böyle bir şey olurmu kartı yeni aldım csgo valorant tarzı oyunlar oynuyorum 81 dereceye gelince otomatikmen fan ayarı artıyor ve 83 dereceyi geçmiyor sizce kart yanarmı
Not:1 aydır kullanıyorum hep bu şekilde 83 ü geçmioyr

Öncelikle çok eski bir konuyu hortlatmak yerine yeni konu açsanız daha faydalı olur bence. Daha sonrasında pasif soğutuculu ekran kartının fan ayarı ile işiniz olmaz ki.

Öncelikle çok eski bir konuyu hortlatmak yerine yeni konu açsanız daha faydalı olur bence. Daha sonrasında pasif soğutuculu ekran kartının fan ayarı ile işiniz olmaz ki.
ister istemez ekran kartına birazda olsa soğurmazmı

Siz onu boşverin de 83 derecede bişey olurmu 83ü geçmiyor
83 derece olması sıkıntı yaratmaz belki fakat 1030 için yüksek bir sıcaklık. Kasa havalandırmanız oldukça kötü sanırım. Kasa açıkken veya uzay montaj deneyin eğer çok sıcaklık farkı varsa kasadan sıkıntı yaşıyor olabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…