Ekran kartı marka model tavsiyesi

Bütçe
0

VioraLotus

Picopat
Yer
istanbul Eyüp Sultan
Daha fazla  
Meslek
Motorlu araçlar teklonojisi teknisiyen.
Herkese hayırlı bayramlar diliyorum. Yakın bir zaman diliminde 560 Ti soğuk lehime maruz kaldı ve yeni bir grafik kartı almaya karar verdim zaten almak istiyordum. Yakın bir vakitte fiyatların düşeceğini düşünüyorum ve bu 4 karttan birini alacağım. Model ve marka önerisi bekliyorum. RTX 2060-RX 5600XT-1660S-1660 Ti. Soğutması ve şıklığı olan modelleri tercih ederim. Bütçe sınırım şu anlık yok fiyatlar belirsiz. Piyasda bulunabilir kartlardan olursa sevinirim. ROG STRIX 1660 Ti internet üzerinde (2. el haricinde) bulunmuyor çok aradım...

Herkese hayırlı bayramlar diliyorum. Yakın bir zaman diliminde 560 Ti soğuk lehime maruz kaldı ve yeni bir grafik kartı almaya karar verdim zaten almak istiyordum. Yakın bir vakitte fiyatların düşeceğini düşünüyorum ve bu 4 karttan birini alacağım. Model ve marka önerisi bekliyorum. RTX 2060-RX 5600XT-1660S-1660 Ti. Soğutması ve şıklığı olan modelleri tercih ederim. Bütçe sınırım şu anlık yok fiyatlar belirsiz. Piyasda bulunabilir kartlardan olursa sevinirim. ROG STRIX 1660 Ti internet üzerinde (2. el haricinde) bulunmuyor çok aradım...
1080p oyunculuk için yüksek grafik takıntılısı değilseniz 1660S işinizi görür. Gönül isterdi 2060 ya da 3060 uygun fiyatlı olsun, ama değiller. Bunun haricinde:
Benim fikrimce ASUS, GIGABYTE, MSI, EVGA çok iyi markalar,
Palit ve Inno3D tercih edilebilecek makul markalardır.
Soğutma performansları açısından ROG STRIX, TUF GAMING ve Gaming X Trio modelleri alabileceğiniz en iyi modellerdir.

Umarım yardımım dokunmuştur. Sevgiler ; )

5600 XT kolay kolay bulamazsın onu ele. RTX 2060 fiyat olarak bulacağın en iyi kart olur 1660 serileri absürt bir şekilde bu karttan güçsüz olmalarına rağmen daha pahalıya satılıyorlar. Model olarak çift fanlılardan uygun fiyatlısını kap gitsin.
2. EL 1060 6gb veya 1080 bakmaya başladım artık...

2. EL 1060 6gb veya 1080 bakmaya başladım artık...

Listeye 5500 XT de ekleyebilirsin bizzat kullanıyorum iyi karttır. Uygun fiyatlı düşer mi bilmiyorum zira AMD kartların piyasası NVIDIA'ya göre daha sıkıntılı bu sıralar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı