İlk öncelikle sunu belirtmek isterim konuyu yanlış bölüme açtıysam affola.
1.Sorum: Ekran kartı olarak Nvidia mı Ati (amd) mi iyi ? Ama genel olarak hangisi iyi ?
2.Sorum: Ekran kartı markası olarak hangisini tavsiye edersiniz ? ( Mesela hizmet , kalite , garanti bakımdan şu marka iyi ve şu markada olmayan özelliği var mesela soğutucusu daha iyi gibi cevaplar yazarsanız sevinirim. )
Lütfen marka tavsiyesi söylerken şu modeli iyi, fiyatı da uygun gibi cevaplar söylemeyin. Genel olarak hangi marka iyiyse onu söylerseniz çok memnun olurum.
Şu an Nvidia'nın yeni kartları çıkmış durumda, AMD'nin eski kartları var o nedenle herkes Nvidia tercih ediyor ve bu bütçene bağlı. Bütçeni söylersen en uygun kartı öneririz markasını falanını filanını.
2 veya 3 tane olsada düşenmeden almak ve sormadan almak kesinlikle yanlıs zararını kuruşu kuruşuna çekilir yani sözünüze katılmıyorum benim aklımda marka olarak asus , msı ve gıgabyte vardır şimdi para mühim değil önemli olarak şu modeli daha iyi değil önemli olansa genel olarak hangisi iyi olduğunu soruyorum ? modele göre bakarsak herkes su iyi bu iyi vs yapar