Ekran kartı mı? İşlemci mi?

İşletim sistemi
Windows 10

indianaccent

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba Paladins oyunu için NVIDIA ayarlarını yüksek performans olarak ayarladım düşük grafik kalitesinde oynuyordum fakat takım savaşlarına girince FPS düşüşü yaşadım. Biraz araştırıp oyun için "düşük sistem Config dosyası" bulup indirdim, faydasını gördüm ama yeterli olmadı ve "can u run it" kullandığımda oyun için işlemcimin iyi, ekran kartımın yeterli olmadığını söylüyor. Bu durumda gücü işlemciye mi vermem gerekir?

Arkadaşlar merhaba Paladins oyunu için NVIDIA ayarlarını yüksek performans olarak ayarladım düşük grafik kalitesinde oynuyordum fakat takım savaşlarına girince FPS düşüşü yaşadım. Biraz araştırıp oyun için "düşük sistem Config dosyası" bulup indirdim, faydasını gördüm ama yeterli olmadı ve "can u run it" kullandığımda oyun için işlemcimin iyi, ekran kartımın yeterli olmadığını söylüyor. Bu durumda gücü işlemciye mi vermem gerekir?
Sisteminizi atarsanız daha iyi yardımcı oluruz.

İşlemciye yük verseniz bile aynı hata devam eder çünkü görüntüyü ekran kartından alıyorsunuz işlemcinin içindeki de yetemeyeceğine göre ekran kartını yenileyebilirsiniz.

Moderatör abilerim ablalarım lütfen sistemini belirtmeyen arkadaşları forumda konu açmalarına izin verme.

indir.jpg

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı