Hocam yıl olmuş 2023 siz halen süpürge ile mi temizliyorsunuz?Abiler 2 hafta önce kasamın aylık temizlik bakımını yapıyordum. Süpürge ile tozları aldım. Ekran kartımın soğutucu tarafındaki tozları'da aldım. Zaten fps sorunum vardı. Silgiyle giriş yerini temizledim.
Bilgisayarın kabloları bağladım ve başlattım. Ekranımda çizikler var ama öyle böyle değil. İlk sayfayı geçti, ikinci sayfa çorba olmuş. Harfler oraya buraya dağılmış. Oturum menüsü geliyor orası hiç gözükmüyor.
Ana kartımın onboard kartından giriyorum böyle bir sorun yok. ekran kartımı gözden çıkararak fırınlama yaptım, düzelen bir şey yok. Cevap verirseniz sevinirim.![]()
Kardeşim, az önce 10 senelik konuma cevap verdin, sebebi nedir?Hocam yıl olmuş 2023 siz halen süpürge ile mi temizliyorsunuz?
Harbiden 10 yıllık konuymuş. Kusura bakmayın hocam, gündemdeki konular bölümünde denk geldim de hiç tarih dikkat etmedim.Kardeşim, az önce 10 senelik konuma cevap verdin, sebebi nedir?![]()
Bu vesileyle duygulanmış oldum.. Aga beeeHarbiden 10 yıllık konuymuş. Kusura bakmayın hocam, gündemdeki konular bölümünde denk geldim de hiç tarih dikkat etmedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.