Çözüldü Ekran kartı "Microsoft temel görüntü bağdaştırıcısı" olarak gözüküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

meisterow

Decapat
Daha fazla  
Normalde böyle bir sorun yoktu. Bir gün arkadaşlarla oyuna girerken oyun garip bir şekilde kasmaya başladı ve ertesi gün grafik sürücüsünü güncellemek istedim ama NVIDIA uygulamasına hiçbir şekilde giremiyordum. Bunun üzerine silip yeniden yüklemek istedim ama bu sefer de grafik sürücüsünü yüklerken "NVIDIA kurulum programı başarısız" diye bir hata veriyor. Ne yapmam gerekiyor?

e.PNG

f.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Normalde böyle bir sorun yoktu. Bir gün arkadaşlarla oyuna girerken oyun garip bir şekilde kasmaya başladı ve ertesi gün grafik sürücüsünü güncellemek istedim ama NVIDIA uygulamasına hiçbir şekilde giremiyordum. Bunun üzerine silip yeniden yüklemek istedim ama bu sefer de grafik sürücüsünü yüklerken "NVIDIA kurulum programı başarısız" diye bir hata veriyor. Ne yapmam gerekiyor?

Eki Görüntüle 2460451

Eki Görüntüle 2460452

DDU ile NVIDIA ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar kurun.

Eki Görüntüle 2460451

Eki Görüntüle 2460452

DDU ile NVIDIA ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar kurun.

Çözüm
Yardımın için gerçekten çok teşekkür ederim, bu işlerden çok anlamıyorum ve gördüğüm her yöntemi denemiştim ama olmamıştı. Ekran kartının sürücüsünü kaldırdıktan sonra grafik sürücüsünü tekrar kurarken herhangi bir hatayla karşılaşmadım ve ekran kartım tekrardan aygıt yöneticisinde görünmeye başladı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı