Sisteme AirPods ile bağlanmak vs kulaklık almak

IEM kulak içi kulaklık hocam. Rekabetçi oynadığım için kullanamıyorum.

aslında ben de iem kulaklık istiyorum. bu ürün mü kullandığın? memnun musun? airpods'a kıyasla nasıl? gaming kulaklık al demişsin ama sence bunu mu alayım yoksa 3-4 bin tl paraya kıyayım mı? kulak dışı kulaklıklar kafamın üstünü 1 tık rahatsız ediyo. hatta saçıma bile zararlı olduğunu düşünüyorum

Çok kalitesiz bir şey almazsanız götürür AirPods da gayet. AirPods'ların gecikmeleri Emin olun çoğu kulaklıktan daha az. Ama bilgisayarda biraz fark edersiniz. Onu düşünün yani.

Video izlerim, hikayeli oyun oynarım, günlük kullanım yapacaksan işini görür zaten.
Gidip de günün 8 saati maaşlı çalışan gibi Valorant vesaire takılmıyorsan Gaming kulaaklık abartı bile kaçar.
24 saat lol oynuyorum. :D

Kulak içi kulaklık hocam, uygun fiyatlara bulunabiliyor ses kaliteleri de iyi ama elinizde zaten Air pods varsa bluethooth adaptör ileride de işinize yarayabilir zaten fakat ses kalitesi nasıl olur bilemem.
Airpods kulağa aşırı mantıklı geliyor ama kullanan herkes pc ve oyunlarda kötü olduğunu yazmış ondan vazgeçtim

Daha önce AirPods Pro 2 ile kullanmayı denedim ancak sağlıklı sonuç alamadım robotik ses bağlantı sorunları ile karşılaştım pek tavsiye edemem.
O zaman 800 tl gibi cuzi bir rakama kulak içi mi alsam yoksa 3-4 bin tl ye gaming kulaklık mı alsam önerin ne olur?

aslında ben de iem kulaklık istiyorum. bu ürün mü kullandığın? memnun musun? airpods'a kıyasla nasıl? gaming kulaklık al demişsin ama sence bunu mu alayım yoksa 3-4 bin tl paraya kıyayım mı? kulak dışı kulaklıklar kafamın üstünü 1 tık rahatsız ediyo. hatta saçıma bile zararlı olduğunu düşünüyorum

Bunu kullanıyorum ama type-c versiyonunu. Kulak üstü beni de rahatsız ettiği için IEM tercih ettim. Corsair HS55 var aynı zamanda, çok kaliteli bir kulaklık değil ama IEM ile daha rahat ayak seslerini duyuyorum. Genelde farklı bir uygulama üzerinden konuştuğum için AirPods’da sesler çorba oluyor. Çok güzel IEM kulaklıklar var. Konusunu açın bilgili arkadaşlar önerirler zaten.

Bunu kullanıyorum ama type-c versiyonunu. Kulak üstü beni de rahatsız ettiği için IEM tercih ettim. Corsair HS55 var aynı zamanda, çok kaliteli bir kulaklık değil ama IEM ile daha rahat ayak seslerini duyuyorum. Genelde farklı bir uygulama üzerinden konuştuğum için AirPods’da sesler çorba oluyor. Çok güzel IEM kulaklıklar var. Konusunu açın bilgili arkadaşlar önerirler zaten.
Bugün 2. konum oldu. Yarın kulaklık önerisi için başka bir konu açayım o zaman. Teşekkür ettim zaman ayırıp yorum yapan herkese. Eğer sen bunu öneriyorsan direkt bunu alcam bu arada. 800 tl çok uygun bir fiyat çünkü. Kasamda type-c giriş yok. O yüzden 3.5m olanı alacağım mecbur

Aslında ben de IEM kulaklık istiyorum. Bu ürün mü kullandığın? Memnun musun? AirPods'a kıyasla nasıl? Gaming kulaklık al demişsin ama sence bunu mu alayım yoksa 3-4 bin TL paraya kıyayım mı? Kulak dışı kulaklıklar kafamın üstünü 1 tık rahatsız ediyor. Hatta saçıma bile zararlı olduğunu düşünüyorum.

24 saat LoL oynuyorum. :D

AirPods kulağa aşırı mantıklı geliyor ama kullanan herkes PC ve oyunlarda kötü olduğunu yazmış ondan vazgeçtim.

O zaman 800 TL gibi cuzi bir rakama kulak içi mi alsam yoksa 3-4 bin TL'ye Gaming kulaklık mı alsam önerin ne olur?

IEM kulaklıkar adeta bir lütuf hocam kulak üstü kulaklık bana işkence gibi geliyor özellikle yaz mevsiminde. Ben KZ markasının ucuz bir modelini kullanıyorum ama işimi iyi görüyor fakat kasadan uzak kaldığı için uzatıcı kablo da kullanıyorum bir 200 lira falan masrafı var onunda iyi kötü bir şey isterseniz. Araştırmanızı güzel yapın bu kulaklıkar dinlediğiniz müzik türüne göre bile ayrıabliliyor kullanıcı yorumlarında mesela birinin bassı daha iyi oluyor biri öbür sesi daha güzel veriyor falan. Oyun konusundaysa LoL için basit bir stereo kulaklık işinizi görecektir kaldı ki piyasadaki bütün kulaklıkar zaten stereo sayılır.

Bugün 2. konum oldu. Yarın kulaklık önerisi için başka bir konu açayım o zaman. Teşekkür ettim zaman ayırıp yorum yapan herkese. Eğer sen bunu öneriyorsan direkt bunu alcam bu arada. 800 tl çok uygun bir fiyat çünkü. Kasamda type-c giriş yok. O yüzden 3.5m olanı alacağım mecbur

Benim işimi görüyor ama sosyal’de pek tavsiye edilmez bu. EQ ayarı çekmek şart. Daha iyi modeller net vardır. Açın konuyu zaten sıralarlar önünüze.

24 saat lol oynuyorum. :D

Airpods kulağa aşırı mantıklı geliyor ama kullanan herkes pc ve oyunlarda kötü olduğunu yazmış ondan vazgeçtim

O zaman 800 tl gibi cuzi bir rakama kulak içi mi alsam yoksa 3-4 bin tl ye gaming kulaklık mı alsam önerin ne olur?
Tercih sizin hocam eğer pc üzerinde çok fazla vakit geçiyorsanız ve oyun oynuyorsanız gaming kulaklık almak daha mantıklı bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı