IEM kulak içi kulaklık hocam. Rekabetçi oynadığım için kullanamıyorum.
Wraith Sense IEM Kulaklık
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
aslında ben de iem kulaklık istiyorum. bu ürün mü kullandığın? memnun musun? airpods'a kıyasla nasıl? gaming kulaklık al demişsin ama sence bunu mu alayım yoksa 3-4 bin tl paraya kıyayım mı? kulak dışı kulaklıklar kafamın üstünü 1 tık rahatsız ediyo. hatta saçıma bile zararlı olduğunu düşünüyorum
24 saat lol oynuyorum.Çok kalitesiz bir şey almazsanız götürür AirPods da gayet. AirPods'ların gecikmeleri Emin olun çoğu kulaklıktan daha az. Ama bilgisayarda biraz fark edersiniz. Onu düşünün yani.
Video izlerim, hikayeli oyun oynarım, günlük kullanım yapacaksan işini görür zaten.
Gidip de günün 8 saati maaşlı çalışan gibi Valorant vesaire takılmıyorsan Gaming kulaaklık abartı bile kaçar.
Airpods kulağa aşırı mantıklı geliyor ama kullanan herkes pc ve oyunlarda kötü olduğunu yazmış ondan vazgeçtimKulak içi kulaklık hocam, uygun fiyatlara bulunabiliyor ses kaliteleri de iyi ama elinizde zaten Air pods varsa bluethooth adaptör ileride de işinize yarayabilir zaten fakat ses kalitesi nasıl olur bilemem.
O zaman 800 tl gibi cuzi bir rakama kulak içi mi alsam yoksa 3-4 bin tl ye gaming kulaklık mı alsam önerin ne olur?Daha önce AirPods Pro 2 ile kullanmayı denedim ancak sağlıklı sonuç alamadım robotik ses bağlantı sorunları ile karşılaştım pek tavsiye edemem.