Ekran kartının üstünü mikrofiber bezle nazikçe temizlemek doğru mudur? Ekran kartını temizlemezsem ne gibi sorunlarla karşılabilirim? Performansa büyük bir katkısı olur mu?
Gözle görülebilir bir toz yoksa. Performansa hiçbir katkısı olmaz. Bahsettiğim toz 2-3 yılda oluşan tozdur. Ama ben her ay bilgisayarımı temizlerim. Sizede öneririm.
Bahsettiğim toz;
Gözle görülebilir bir toz yoksa. Performansa hiçbir katkısı olmaz. Bahsettiğim toz 2-3 yılda oluşan tozdur. Ama ben her ay bilgisayarımı temizlerim. Size de öneririm.
Bahsettiğim toz;
Gözle görülebilir bir toz yoksa. Performansa hiçbir katkısı olmaz. Bahsettiğim toz 2-3 yılda oluşan tozdur. Ama ben her ay bilgisayarımı temizlerim. Sizede öneririm.
Bahsettiğim toz;
Bahsettiğim toz;
Bu arada arkadaşın sorusuna cevap olarak, elektrik bağlantısı kesik olduğu sürece herhangi bir kuru bez, diş fırçası, ayakkabı fırçası gibi yumuşak uçlu fırçalar ile temizlemen de bir sorun olmaz. Saf alkol döküp temizleyenler bile var.
Bahsettiğim toz;
Dün akşam bilgisayarımda sadece toz filtrelerini temizledim. Başka kirlenen yeri yoktu 6 aylık süreçte.
Böyle bir kir oluşması için toz filtresinin olmaması lazım herhalde.