Ekran Kartı Montajı Nasıl Olmalı?

Ryuzaki666

Decapat
Daha fazla  
Görseller aşağıda. PCI Express yuvasına kartın tam oturduğundan emin değilim. İki taraftan da eşit güç uyguladım fakat kilidin olmadığı sol taraf sanki tam oturmamış gibi duruyor. Ayrıca kasanın vida deliği de tam oturmadı çapraz vidalamak zorunda kaldım. Sistem çalışıyor herhangi bir sıkıntı yok fakat kartın iyice yerine oturduğundan emin değilim.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Görseller aşağıda. PCI Express yuvasına kartın tam oturduğundan emin değilim. İki taraftan da eşit güç uyguladım fakat kilidin olmadığı sol taraf sanki tam oturmamış gibi duruyor. Ayrıca kasanın vida deliği de tam oturmadı çapraz vidalamak zorunda kaldım. Sistem çalışıyor herhangi bir sıkıntı yok fakat kartın iyice yerine oturduğundan emin değilim.

Eki Görüntüle 1603005

Eki Görüntüle 1603006

Eki Görüntüle 1603007
Kartı takarken tık sesi geldiyse yuvaya oturmuş demektir. Eğer bu sesi duyduysanız vidaları sıkın kasadan çıkardığınız parçaları yerine takın kart yerinden oynamıyorsa işlem tamam.

Herhangi bir problem görmüyorum gayet oturmuş gibi duruyor kasa üreticileri her karta göre kusursuz üretim yapamadıkları için vidalar bazen kusursuz denk gelmeyebilir sonuç olarak vidalayabildiniz ve sistem çalışıyorsa sorun yoktur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı