Ekran kartı montajı nasıl yapılır ?

Google'ı kullanarak:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ekran kartımın modeli MSİ R7 240 LOW PROFİLE 2 GB EDİTİON. Yeni aldığım bilgisayarın ekran kartı çöp olduğu için bu kartı takacağım. Bu arada yeni kartla bilgisayarla birlikte gelen kart arasında 10-15W enerji farkı var. Bu bir sorun teşkil eder mi?

Sistemin en kolay takılan parçasıdır. Sokete güzel bir şekilde oturt ve vidalarını tak. Ekran kartı modeli ne bilmiyorum. Bilgi verirsen daha çok yardım edebiliriz. Çünkü yüksek bir kart ise ek güç kablosu takılabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
İsteyen istediği gibi soru sorabilir.

Güç kaynağı sağlamsa sıkıntı olmaz. Yani şimdi 400-500 yazar ama verdiği 220-250 olur. Dediğiniz fark çokta değil. Zaten şuan aldığınız model çok az güç tüketiyor. Bence bir sıkıntı çıkarmaz ama siz yine de güç kaynağının resmini çekip atın. Diğer türlü kafanızda soru işaretleri kalabilir.

İsteyen istediği gibi soru sorabilir.

Güç kaynağı sağlamsa sıkıntı olmaz. Yani şimdi 400-500 yazar ama verdiği 220-250 olur. Dediğiniz fark çokta değil. Zaten şuan aldığınız model çok az güç tüketiyor. Bence bir sıkıntı çıkarmaz ama siz yine de güç kaynağının resmini çekip atın. Diğer türlü kafanızda soru işaretleri kalabilir.

Soru soramaz demedim az biraz araştırsa her yerde görür.Konu açmak kadar araştırmakta önemli. Bildiğiniz gibi sosyal bir forum burası. Lafı nerenizden anlıyorsunuz arkadaşım.

Google'ı kullanarak:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu cevabı ben verseydim yüzüme büyük bir şaplak gibi ban'ı yerdim. Ki aynı böyle bir cevabım olmuştu ve altına "Burası zaten internet" denmişti. :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı