O çentiğine ufak bir bastırın çıt diye bir ses gelip ekran kartını boşa alacak.
Kartı değişeceğim için söküyorum. Vidalarını söktüm fakat bir türlü çıkaramıyorum kartı.
Nasıl yetiyor reis? Benimkini sökerken bir yerlerimden tel akıtıyorum. Ne kadar basarsam basayım açılmıyor. Kırmaktan korkmaya başlıyorum bir yerden sonra çünkü ne kadar baskı uygulasamda açılmıyor o kilit.Bazı kartlarda ölümüne bastırmak gerekebiliyor ben de yeni fark ettim. 6600 XT'yi sökerken hafifçe bastırıyorum yetiyor, 3060 mübarek öyle bir kitliyor ki çentiği dibine kadar bastırıyorum açılması için.
Nasıl yetiyor reis? Benimkini sökerken bir yerlerimden tel akıtıyorum. Ne kadar basarsam basayım açılmıyor. Kırmaktan korkmaya başlıyorum bir yerden sonra çünkü ne kadar baskı uygulasamda açılmıyor o kilit.
Benim kilit metal olduğundan olabilir belki. Benim 6600 XT, senin 3060 gibi aynı kale gibi Fatih Sultan Mehmet'in torunu olmasak açılmayacak.Yetiyor vallahi 6600 XT'yi 2 senede rahat 10-20 kere söktüm kasadan hepsinde hiçbirinde zorlanmadım basıyorum hop açılıyor. 3060 ne yapıyorsa kale kapısı gibi kitliyor kendini oraya.
Bir yandan kilide basarken diğer elimle de kartı hafifçe oynatıyorum serbest bırakması için.
Benim kilit metal olduğundan olabilir belki. Benim 6600 XT, senin 3060 gibi aynı kale gibi Fatih Sultan Mehmet'in torunu olmasak açılmayacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.