Maviares Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 502 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2020 #1 Resimde gördüğünüz sol kısımdan ekran kartı çıkıyor ama sağ kısımda takılı kalıyor. Sağ kısımda çentik var ama ne yapacağımı bilmiyorum nasıl çıkaracağım? Son düzenleme: 8 Eylül 2020
Resimde gördüğünüz sol kısımdan ekran kartı çıkıyor ama sağ kısımda takılı kalıyor. Sağ kısımda çentik var ama ne yapacağımı bilmiyorum nasıl çıkaracağım?
UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 8 Eylül 2020 #2 Mandala benzeyen bir kilit var. Onu açın veya çekin, ekran kartını yavaşça çıkartın. Artı 0 Eksi
JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 8 Eylül 2020 #3 Görüntü konuya yüklenmemiş. Artı 0 Eksi
S srcn90 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Nisan 2019 Mesajlar 3.832 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gümrük Muhafaza Memuru 8 Eylül 2020 #4 Çentiği anakarta doğru bastır açılsın, aynısı RAM slotlarında da var. Artı 0 Eksi
Slippin Jimmy0 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 10.310 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Eylül 2020 #5 Mandal ucuna benzer bir aparat var anakart üzerinde onu yukarıya doğru kaldırın, ve ekran kartını yavaşça çekin. Artı 0 Eksi
Mandal ucuna benzer bir aparat var anakart üzerinde onu yukarıya doğru kaldırın, ve ekran kartını yavaşça çekin.
JusTaUseR Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 3.937 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2020 #6 PCI-e slotunun sonunda bir mandal olacak onu açıp ekran kartını yavaşça çekin. Artı 0 Eksi
KS KS Maviares Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 502 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2020 #7 Evet mandalı görebiliyorum ama ne tarafa çekeceğimi kestiremedim RAM mandalından farklı görünüyor ben de kırmaktan korkuyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Eylül 2020 Artı 0 Eksi
Evet mandalı görebiliyorum ama ne tarafa çekeceğimi kestiremedim RAM mandalından farklı görünüyor ben de kırmaktan korkuyorum.
JusTaUseR Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 3.937 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2020 #8 Maviares dedi: Evet mandalı görebiliyorum ama ne tarafa çekeceğimi kestiremedim RAM mandalından farklı görünüyor bende kırmaktan korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Aşağı bastırın hafifçe. Artı 0 Eksi
Maviares dedi: Evet mandalı görebiliyorum ama ne tarafa çekeceğimi kestiremedim RAM mandalından farklı görünüyor bende kırmaktan korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Aşağı bastırın hafifçe.
KS KS Maviares Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 502 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2020 #9 JusTaUseR dedi: Aşağı bastırın hafifçe. Genişletmek için tıkla... Maalesef sert bile bastırsam inmiyor. Artı 0 Eksi
JusTaUseR dedi: Aşağı bastırın hafifçe. Genişletmek için tıkla... Maalesef sert bile bastırsam inmiyor.
JusTaUseR Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 3.937 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2020 #10 Maviares dedi: Maalesef sert bile bastırsam inmiyor. Genişletmek için tıkla... İner hocam imkanı yok. Ekran kartını tutup diğer elinizle de mandala bastırın ve çekin. Artı 0 Eksi
Maviares dedi: Maalesef sert bile bastırsam inmiyor. Genişletmek için tıkla... İner hocam imkanı yok. Ekran kartını tutup diğer elinizle de mandala bastırın ve çekin.