Ekran kartı nasıl takılır?

Merhaba, yeni aldığım ekran kartı az önce elime ulaştı. Nasıl takacağım hakkında bir fikrim yok. Taktıktan sonra ne yapmam gerektiği hakkında bir bilgim yok. Takarken RAM gibi sadece altta ki çıkıntıların girmesi yeterli midir? Lütfen yardımcı olur musunuz?

Gigabyte GA-G41MT-ES2l

ASUS ph GT 1030 o2g 2 GB 64 Bit.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı sürücüsü için VGA Drivers yazanı indiriceksiniz,
Ekran kartınızdan en iyi performansı elde etmek için ayarlarını izlemenizi ve ayarlamanızı sağlayan akıllı bir ekran kartı yazılımı için software and Utility yazanı indirmeniz gerekli,
3. parti yazılım dediği XSplit yazlımı. Canlı veya video kayıt amaçlı oyun yakalamak için kullanılıyor.

Bunlardan sizin için olmazsa olmaz olan VGA Driver. Diğerlerinden Software and Utility ve 3. parti yazılım isteğe bağlı ama ben olsam Software and Utility de indirip kurardım. En azından ekran kartının ayarlarını istediğim zaman değiştirebilirdim.

Tamamdır hocam teşekkür ederim. Son olarak Windows 10'u hızlandırmak için hangi rehberleri önerirsiniz ?

Bilgisayarınızın parçaları ile de alakalı olarak linktekileri deneyebilirsiniz. RAM takviyesi yapabilirsiniz, SSD takablirsiniz. Bunlar PC'yi genelde hızlandıracaktır. Sisteminizi temiz kurulum yaparak kurduysanız, performans ayarlarından birkaç küçük ayar ile hızlanır bilgisayar. Bana sorarsanız RAM, SSD ve işlemciniz iyiyse görüntü ayarlarından çok da kısmaya gerek yok ama aşağıdaki rehberi uygulayabilirsiniz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…