Çözüldü Ekran kartı nasıl takılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mustafa0999

Hectopat
Ekran kartı montajı yaptım ama pin girişlerini yapamadım. İkisi de 6+2 pin. Ama kartta sol tarafta 6 sağ tarafta 8 boşluk var. Ekran kartı modeli ASUS Dual 6700XT. Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• IMG_20220829_183118.jpg
    142,7 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ekran kartı montajı yaptım ama pin girişlerini yapamadım. İkisi de 6+2 pin. Ama kartta sol tarafta 6 sağ tarafta 8 boşluk var. Ekran kartı modeli ASUS Dual 6700XT. Yardımcı olursanız sevinirim.

8 boşluk olan sokete 6+2 6 boşluk olan sokete sadece 6 pin i takın bu kablonun + 2 pin i boşta kalsın.

8 boşluk olan sokete 6+2 6 boşluk olan sokete sadece 6 pin i takın bu kablonun + 2 pin i boşta kalsın.

Çözüm
Bi tanesinde sadece 6 lığı takacan diğerinden 8 liği çok spesifik bir şey yok.

Teşekkürler hocam hallettim.
Bi tanesinde sadece 6 lığı takacan diğerinden 8 liği çok spesifik bir şey yok.
Teknik servis sadece birini takın dedi. Görüntü alamadım öyle. Böyle de denemedim bir şey olur diye. Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…