Ekran kartı nasıl temizlenir?

• Konuyu başlatan Silinen üye 164587
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 2.072
S

Silinen üye 164587

Ziyaretçi
Arkadaşlar selam,
Ekran kartımın daha 1 yıl garantisi var ve süpürge ile tozunu almaktan başka hiçbir şekilde temizlemedim, macun sürmek için vs. açmadım. 2 yıl oldu alalı. Sizce servise gönderip temizlik yapılmasını istemeli miyim çünkü vidalarda etiket var ve onu yırtmadan temizlik yapmam imkansız. Bu konuda yorumlarınızı bekliyorum.

Sisteminizi bilmiyorum ama ani FPS düşmesi genelde tek 8 GB RAM' den kaynaklanan sorundur. Ekran kartınızın sıcaklığı iyiyse boşuna servise göndermeyin.

Dediğim gibi kayda değer bir düşüş varsa temizlemeni yada temizletmeni öneririm.

Sisteminizi bilmiyorum ama ani FPS düşmesi genelde tek 8 GB RAM' den kaynaklanan sorundur. Ekran kartınızın sıcaklığı iyiyse boşuna servise göndermeyin.
1 tane 8GB RAM vardı böyle diyen 4. kişisin paraya kıydım 1 tane daha aldım taktım bu gün deneyeceğim bakalım. Umarım işe yarar

Silinen üye 164587, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…