batwan Kilopat Katılım 25 Mart 2019 Mesajlar 214 Çözümler 4 16 Nisan 2020 #1 Ben bilgisayarımın içindeki güç kablolarını düzenlemek istiyorum fakat ekran kartı engel oluyor.Bu ekran kartını çıkartmaya çalışırken bozulma ihtimali nedir? Neden bozulur?
Ben bilgisayarımın içindeki güç kablolarını düzenlemek istiyorum fakat ekran kartı engel oluyor.Bu ekran kartını çıkartmaya çalışırken bozulma ihtimali nedir? Neden bozulur?
Çözüm Motionless IN White 16 Nisan 2020 Eğer PCI tırnağını ve vidaları açarsanız hiçbir sorun olmaz. Tırnağı çıkartmadan sakın hızlıca çekmeyin, ekran kartı PCI yuvası kırılabilir.
Eğer PCI tırnağını ve vidaları açarsanız hiçbir sorun olmaz. Tırnağı çıkartmadan sakın hızlıca çekmeyin, ekran kartı PCI yuvası kırılabilir.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.517 Makaleler 14 Çözümler 126 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 16 Nisan 2020 #11 Hayır, bu yüzden PCI koruması var. Artı 0 Eksi
KS KS batwan Kilopat Katılım 25 Mart 2019 Mesajlar 214 Çözümler 4 17 Nisan 2020 #12 Motionless IN White dedi: Hayır, bu yüzden PCI koruması var. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Sayenizde bayağı bir şey öğrendim. Şuan düzgün takılı sanırım. Son düzenleme: 17 Nisan 2020 Artı 0 Eksi
Motionless IN White dedi: Hayır, bu yüzden PCI koruması var. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Sayenizde bayağı bir şey öğrendim. Şuan düzgün takılı sanırım.