Ekran kartı önerisi

Ensss

Hectopat
Bundan bir önceki konu oluşturduğumda sistem uyumlu mu diye sormuştum. Birbirleriyle güzel çalışırsa almayı planlıyordum ama bazı arkadaşlar RTX 2070 Super yerine RTX 3060 Ti almamı söyledi ve ben birkaç araştırma yaptım. Fakat bir türlü sonuca varmadım. Size zahmet bana güzel bir ekran kartı bulabilir misiniz? Ben fazla 7200 TL değerinde olan bir ekran kartı. İlk defa PC topluyorum da yanlışım varsa düzeltin.

İşlemci: Ryzen 7 3700X.
Anakart: ASUS ROG STRIX B-550 F Gaming 5100 MHz ATX.

3060 Ti en mantıklısı olacaktır, 3070 ile darboğaz olur.

Bu ikisinden birisini alabilirsiniz.

2070 Super'den daha iyi.

Senin attığın ile benim verdiğim linkteki ürünün arasında bir fark var mıdır? Yoksa sizin önerdiğinizi mi almalıyım?

Nedenini bilmiyorum ama büyük internet sitelerinde ekrankartları yüksek fiyatlardan satılıyor. Daha küçük satıcılardan daha ucuza bulunabiliyor. Geçtiğimiz günlerde arkadaşıma elden olmak üzere sahibinden.com'dan 6.500 TL'ye kutusu açılmamış, sıfır Asus dual 3070 aldık. Garantisi ve faturası var. Sizde bence bir bakın.
1608108705317.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı