Ekran kartı Önerisi

Hazır %30 indirim varken vatandan saphire hd 7850 alabilirsin vatan güvenilir. :D Yalnız güç kaynağı şart.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin önerebileceğiniz ekran kartı + güç kaynağı = 450 TL limit budur. Birde neden Sapphire önermiyoruz herhangi bir sorunumu var.Ayrıca Konuya cevap yazan ve okuyan herkese çok teşekkürler.

Önerilerinizi Bekliyorum Arkadaşlar.

Neden mi sapphire almamlisiniz? 09.02.2013 te bu forunlardan yardim alarak bir sistem topladim 2000tl civarinda neyse aldik mutlu mutlu eve geldik neyse bazi oyunlar yukledim LOL falan... Birden black screen sorunuyla karsilastim ilk basta umursamadim nede olsa dedim bu urunleri toplattilar neyse driver guncelledim aldim baska pc ye taktim yok sonuc ayni. Hatta ve hatta recep abi kizcak sucu windows 8 i bile sucladim gittim win 7 yukledim ne fayda. Seytan durttu acta bak bakalim bu sorunlu kartlarin seri numaralarina dedim.. Ne goriyim benim kart hem spu dan hatali hem a/n den. Neyse dedik vatandan aldik degistirirler sonuc tabiki muspet onlari bekliycegime direk datagate( turkiye temsilcisi ) gideyim dedim belki orada kabullenirler. Durumdan haberleri yok su an 14. Gun hala bekliyorum ve bu forumda bir arkadasin daha basina geldigi gibi bisey yok deyip geri vericekler. Ben bu islemleri hakem heyeti icin yapiyorum. Acikcasi neyse uzun lafin kisasi sansiniz varsa vatan ve sapphire 7870 7850 serisinden ozellikle uzak durun... Bu sorunlari yasarken gidip bikac 7870 seri numarasi cektim 2 tane daha hatali seri vardi bilgilerine arkadaslarin yine de alacaklarin benim gibi :(

Eyvallah sağolasın bizi bilgilendirdiğiniz için de şimdi ben hangi marka ve model seçmeliyim 450 TL limit ekran kartı + güç kaynağı bunu düşünüyorum da.

VATAN COMPUTER - XIGMATEK - TAURO SER

Kusura bakmayın arkadaşlar benim bu kadar sorgulamamın sebebi elime bir miktar para geçti almışken düzgün güzel bir şeyler almak istiyorum Recep Baltaş arkadaşımızın dediği gibi
bakkal ekran kartı almak istemiyorum ve aldığımda da tekrar değiştirme yada yenisini alma durumum yok o yüzden yani :) Bir hata kusur işlediysek affola ;) ve herkese tekrar teşekkür
ediyorum.

Önerilerinizi Bekliyorum Arkadaşlar.

- - - Güncellendi - - -

Güncel :confused:

- - - Güncellendi - - -

Bu ikisi arasında hangisi monitör çıkısı vga bu arada sorun olmaz dimi

http://www.vatanbilgisayar.com/ekra...11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=63986

http://www.vatanbilgisayar.com/ekra...11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=62146

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı