Ekran kartı önerisi

En iyisi RX 6650 XT içlerinden. Son iki kart hakkında bir bilgim yok.

7600 6650 XT'den bir tık daha önde bir kart. Aralarında şu an için çok bir fark olmasa da FSR 3.0 ile aradaki farkı arttır.

İşin uzmanı olmadan yapabileceğinizi düşünmüyorum. Recep hoca, "Genelde monitörü hangi karta bağlarsan o kartla çalışıyor uygulamalar. En son test ettiğimizde öyle idi yani." diye bir söylemde bulunmuş. Diğer taktığınız kart süs niyetine durur büyük ihtimalle. Yerinizde olsam bu fikri kafamdan silerdim.

Yer yer birbirlerini sollayan kartlar. FSR 3.0 6000 serisine de gelecek.

Genel anlamda dedim zaten 7600 daha iyi diye. FSR 3.0 6000 serisine gelmeyecek büyük ihtimalle. Gelirse de performansı çok da iyi olmayacak sadece 7000 serisine gelirse daha iyi bir performans sunacak.

İşin uzmanı olmadan yapabileceğinizi düşünmüyorum. Recep hoca, "Genelde monitörü hangi karta bağlarsan o kartla çalışıyor uygulamalar. En son test ettiğimizde öyle idi yani." diye bir söylemde bulunmuş. Diğer taktığınız kart süs niyetine durur büyük ihtimalle. Yerinizde olsam bu fikri kafamdan silerdim.
Monitörde 2 adet hdmi çıkışı var, iki ekran kartını taksak ne olur
?

Yapılabiliyor mu peki? cidden deneyeceğim.

Crossfire devri kapandı artık. Yeni çıkan hiçbir oyunda Crossfire desteği yok.

3050 ve A750 RX 6600 seviyesi kartlar. 7600 ile 6650 XT'de yakın ama 7600 daha iyi ve güncel FSR 3.0 ile performansı artacaktır.

3050 ile 6600 arasında aşırı fark var. A750 3060 12 GB gücünde.

6650 XT 7600 arasından 7600 daha mantıklı.

Genel anlamda dedim zaten 7600 daha iyi diye. FSR 3.0 6000 serisine gelmeyecek büyük ihtimalle. Gelirse de performansı çok da iyi olmayacak sadece 7000 serisine gelirse daha iyi bir performans sunacak.
Büyük ihtimalle gelecek. RX 6650 XT daha iyi olur ama arada 1K fiyat farkı var.
O yüzden 7600.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı