ZoomOffical_
Centipat
Bence rtx2060 super yakışır bu bilgisayara
Haklı bir yorum. Şu an markaya değil de performansa bakarak yorum yapmak gerekiyor.
Sende haklısın ama dediğim gibi şu anda konuda olan gibi 1050 Ti RX570'den daha pahalı bir kart fakat RX570 daha performanslı. İşte burada da rekabet oluşuyor.
AMD'de kullandım Nvidia'da kendi gözlerimle gördümki, Nvidia daha iyi.Bu mesajımda haklı bir yorum yaptığımı düşünüyorum ama cevap gelmedi. Demek ki aramızda NVIDIA fanboylar var.
1500 kdr olabilir ama ddr3 bir sistem ve anakart özelliklerini casper olduğu için bulamadımBütçeniz nedir, oyun oynuyor musunuz, ne amaçla kullanacaksınız? Bunları bilmeden bir şey belirtmek zor.
Ancak orta - orta üst kullanım için 1050Ti kullanabilirsiniz. Piyasada sıfırı 1200 ile 1400 TL arasında bulunabiliyor.
1500 tlye kdr olrBütçe belirtir misiniz?
poweri deişmem gerekir miBütçenizi belirtirseniz daha doğru öneri yapabiliriz. Bütçe bilmeden vereceğim öneri ise bu sistem için RX580 8GB.
Üzeri sıkıntılı olabilir.
1500 KDR olabilir ama DDR3 bir sistem ve anakart özelliklerini Casper olduğu için bulamadım.
1500 TL'ye KDR olr.
Power'i deişmem gerekir mi?
Hmmm.
oyun 1500 tl kdrAmacınız ve bütçeniz nedir ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.