M mesutmtw Hectopat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 180 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #1 Selam arkadaşlar, az önce GT 1030 aldim ekran kartını taktım fakat ekran kartı olduğunda no signal hatasi aliyorum. Hatta anakart yazisi bile cikmiyor ama ekran karti ciktiginda PC rahatlikla aciliyor. Bu neden olur?
Selam arkadaşlar, az önce GT 1030 aldim ekran kartını taktım fakat ekran kartı olduğunda no signal hatasi aliyorum. Hatta anakart yazisi bile cikmiyor ama ekran karti ciktiginda PC rahatlikla aciliyor. Bu neden olur?
KS KS M mesutmtw Hectopat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 180 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2023 #11 claus dedi: Kart HDMI girişliyken siz VGA kullanıyoranız bağlantı yapmadan nasıl görüntü almayı düşünüyorduz Genişletmek için tıkla... bilmiyodum aga pek bilgim yok bu konularda zaten donusturucu alarak sorunu hallettım Artı 0 Eksi
claus dedi: Kart HDMI girişliyken siz VGA kullanıyoranız bağlantı yapmadan nasıl görüntü almayı düşünüyorduz Genişletmek için tıkla... bilmiyodum aga pek bilgim yok bu konularda zaten donusturucu alarak sorunu hallettım